Anladım demek istedğni. Tamm geçti zaten tekrarlmaz inş o kadr sancılı.Dur canım o kadar yakın olma battaniye sar beline yat gerekirse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım demek istedğni. Tamm geçti zaten tekrarlmaz inş o kadr sancılı.Dur canım o kadar yakın olma battaniye sar beline yat gerekirse.
Anladım teşekkürlerr :) o kadrr şiddtli değl artık o ara yaptım bidaha olmaz diyeym ben inş. Olursada başka çözmler bulmam gerekckAçılmaya sebep oluyor Can'ım. Dr Doğum haftasında sıcak duş öneriyor ben beline sıcak su torbası koymuştum açılmam olsun diye
Aynen canım. Allah saglikla kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi...Anladım teşekkürlerr :) o kadrr şiddtli değl artık o ara yaptım bidaha olmaz diyeym ben inş. Olursada başka çözmler bulmam gerekck
Canım olabilir, yorgunluğa bağlı arttığını duymuştum. Yani çok oturmak ağrıttığı gibi çok ayakta kalmakta ağrıtır. Mümkün olduğunda dinlenmye bak.Evet bende yoğurtta iyiym. Magnezyum günlük almam gerekeni besinlerle alıyorum zaten. Ama gidnce söylcem en azndan anlık çözümler önerebilir. Bir de acaba yürdkçe artar mı? Gezmeye gitcktk önceden ayarladık:) eşimde gidip gelelim öyle artsın artcaksa diyor:)) ilacta mide bulantilarmda cok kotuydu istersen verym dedi icmedim. Yani olabldgnce uzak durmak istyorm ilaclardan. Onerisini merk ediyorum. Boyle devam ederse zaten arayip bi oneride alablrm belki:) gozumu actim agri basladi tekrar. Yine soba onundeyim:) belime mi baglasam ne yapsam:)
Yatıp dinleneceğiz başka çözümü yok sanırımBel agrisini bende cok cekiyorum canim. Normalmis bu agrilar. Ama sıcak tedavi hic uygulamadim. Doktorumda onermedi
Normal canım. Vücudun bu tars tepkiler vermesi normal. Zaten bu aylarda başlıyor ve artıyor..16 haftalik hamileyim bende de var bel agrisi normal mi
Yatıp dinleneceğiz başka çözümü yok sanırım![]()
Ben çalışıyorum, gün boyu oturunca normalde zaten ağrıyor hamilelikle birlikte arttı resmen. Yine de sabırlı olmaya çalışıyorum. Gececek bu günlerAynen canm yatarak gecirdim bende hamileligi valla.
Bende tedirgin olmustum tsk ederim canimNormal canım. Vücudun bu tars tepkiler vermesi normal. Zaten bu aylarda başlıyor ve artıyor..
Rica ederim canımBende tedirgin olmustum tsk ederim canim