Bel çevresi ?

Prensesim-mm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
1
0
1
26
Burası doğru yer mi bilmiyorum ama regl olmak üzereyim ve karnım şişti aynaya baktığımda hem karnım şiş hemde belim kalın gözüküyor karnın şiş olması beli kalın gösterir mi?spor yapıyorum ama bel inceltme egzersizlerine başlayacağım yarın çok az bir yağlanma var belimde ama karnımdan dolayımı böyle kalın gözüküyor lütfen yardım edin çok rahatsızım

Su toplamıştır belki, regl olmadan önce şişkinlik ve su tutması oluyor vücutta, yeşil çay ya da nane çayı tüketebilirsin günde 1 fincan iyi geliyor

Burası doğru yer mi bilmiyorum ama regl olmak üzereyim ve karnım şişti aynaya baktığımda hem karnım şiş hemde belim kalın gözüküyor karnın şiş olması beli kalın gösterir mi?spor yapıyorum ama bel inceltme egzersizlerine başlayacağım yarın çok az bir yağlanma var belimde ama karnımdan dolayımı böyle kalın gözüküyor lütfen yardım edin çok rahatsızım
Ben 5 gundur twister hareketi yapiyorum. Ve beli mde gozle gorulur bi incelme var. Uzun bi sopayi boynunuzun arkasina alin ellerinizle ucundan tutun. Bacaklarinizi omus hizasinda acin. Kalcadan asagiyi oynatmayin. Bu sekilde bi saga bi sola donun hizki bi sekilde 3-5 dk daha fazla yapmayin. Saga sola donerken kalcanizi asla oynatmayin. Cok ise yariyor

Back
X