bel fıtığı ameliyatı olup normal doğum yapan var mı

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
33
24 haftalık hamileyım ama normal doğum yapabilir miyim onun stresindeyım daha dr soramadım bel ağrılarım var iyice arttı zaten bu

Bende ameliyatliyim ve ayni sekilde ablamda ameliyatli olmasina ragmen 3 cocugu var hepside normal doğum. Doktorumda bana normal doğum olamazsin gibi bisey soylemedi hic

Bende ameliyatliyim ve ayni sekilde ablamda ameliyatli olmasina ragmen 3 cocugu var hepside normal doğum. Doktorumda bana normal doğum olamazsin gibi bisey soylemedi hic
yani engel değil. peki sizin sonradan tekrarlama oldu mu benim öyle de ağrılarım var doğum yapmak tan korkuyorum belim dayanır mı diye

Evet ben 2 Doğum yaptım ikisi de sezeryan. Kesinlikle normal Doğum yapamazsın dedi doktorum...
Ama fıtık herkeste farklıdır, benimki çok ileri bir boyuttaydı..
hm anladım bende pilatin falan yokda iki fıtık patlamıştı idrar tutamıyordm o yüzden oldum ameliyat

Ben felç aşamasına gelmiştim, his kaybı vardı idrar zaten tutamıyordum..
Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Siz normalmi Doğum yaptınız?

Bnmde kasıgımdam fıtık amaliyatı olmuştum dört beş yıl önce doktorum karnın gerilirse agrıların olabilir dedi ama dogumda bişey olmaz dedi ama korkuyorum yinede

24 haftalık hamileyım ama normal doğum yapabilir miyim onun stresindeyım daha dr soramadım bel ağrılarım var iyice arttı zaten bu

Benim doktorun yapmış ama fıtığınız tek miydi, açık ameliyat mı kapalı mı bunlar önemli. Bir de bebek iri mi olacak vs bunlar da önemli. Son haftayı bekle karar için ve o zamana kadar sürekli yürüyüş yap.

iki fıtığım vardı ve patlamıştılar açık ameliyat oldum ameliyat üzerinden 2 sene geçti ama tekrarladı ve ağrılarm var şimdiden zaten sezeryan kararı vermiyorum da sadece doktordan bilgi almak istiyorum engel mi değil mi diye

Bende de 3tane vardı Dr izin vermedi normale. Sezeryana aldırdılar hem de sorduğum tüm Doktorlar. Size de izin vermezler. Benim dediğim normal DGM yapan doktorun daha hafifti benle aynı değildi sizin durum bana benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…