Bel fıtığı olan hamileler

belissima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
80
1
86
Ankara
14 haftalık hamileyim ve bel fıtığım yüzünden 5 gündür çok acılar çekiyorum. doktor da yapılacak bir şey yok sabredeceksin dedi. Hamilelik boyunca hep çekecekmiyim bu acıları? Başına gelenler varsa lütfen paylaşalım.

Merhaba bende de 3ayrı noktada bel fıtığı ve ayrıyeten boyun fıtığı var.sennki hangi seviyede bilmiyorum ama ben arada bir belimde ve kalçamda ağrı hissediyorum.çok zorlamadı şimdiye kadar ama bol bol dinlendiriyorum vücudumu.uzun süre oturur vea ayakta pozisyonda durmuyorum.dr gebeliğin ileri dönemlerinde ağırlık merkezi değişinde sorun yaşayabilirsiniz demişti ama 12 kg'ya kadar alırsan Maximum çok zorlanmasın demişti.bi de bana hamile yogasına önermişti ben geçen gün denedim artık devamlı olarak yapcam.bunuda deneyebilirsin istersen.

Ben Neslihan iskit'in hamilelikte yoga Cd'sini almıştım.yoga eğitmenleri ilk trimesterden sonra yapılmasını öneriyo ve fıtıkları zorlamayacağını söylüyor.3ayın bittiğinde başlamaya dikkat et.hamilelik haftası ve ayının hesaplanışı farklı yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…