bel fitigi olup da hamile kalanlar

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
slm arkadaslar doktor bende hem boyun hemde bel fitigi oldugunu söyledi, meslegim gereksesiyle, ben almanyada hemsirelik yapiyorum, ordada hastalari kaldiriyoruz yikiyoruz, yani belim gercekten cok agriyor, ama arkadasim dedi hamile kalirsam bel agrilarim daha da artarmis, aama bilemiyorum artik, doktorum meslegini birak diyor, ama diplomayi almama 3 ay kaldi... ve hamile kalmaya calisiyorum

hamile olup da bel fitigi olan var

canım 13 haftalık hamileyim L5 S1 seviyesinde fıtığım var ama şuana kadar bi sorunum olmadı bence 3 ay sonra diplomanı alacaksan sorun olmaz çünkü bebek ağırlaştıkça belin ağrısı artacak o zaman dinlenmen gerekebilir ama ağır kaldırmamalısın geçmiş olsun

öncelikle tebrik ederim canim, insallah saglikli hayirli bir evlat olur, benim ilk hamileligimde bile bana patronlar arka cikmadi, hamilelik hastalik degil dediler ve agir hastalari bana yüklediler 80-90 kilo ve daha fazlasi, yani hic dikkat etmiyorlar bide kocaman hastanede tek türk benim gerisi alman kendilerine yediremiyorlar türkün diploma almasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…