Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, Eşim yaklaşık 1 hafta önce bel fıtığı oldu.Fizik tedavi ile şimdilik yatak istirahatinde çok şükür.Yanlız doktor ortopedik yatakta yatmasının uygun olacağını söyledi eşimin.Tavsiyelerinizi acil yazarmısınız lütfen?
Merhaba sumbulum,öncelikle geçmiş olsun.Bel fıtığını çeken bilir,en iyi tedavi sırt üstü yatmak bir süre.Ben kendime dormeodan almıştım çift kişilik yatak.Eşimde çok memnun kaldı.Bir bak istersen.
Merhaba kızlar, Eşim yaklaşık 1 hafta önce bel fıtığı oldu.Fizik tedavi ile şimdilik yatak istirahatinde çok şükür.Yanlız doktor ortopedik yatakta yatmasının uygun olacağını söyledi eşimin.Tavsiyelerinizi acil yazarmısınız lütfen?
merhaba, öncelikle çok ama çok geçmiş olsun...Allah düşmanımın başıma vermesin derim ben herzaman sancısı çekilecek gibi deil...ben 7 yıldır bel fıtığı hastasıyım...ortopedik yatak başlangıç aşamasında olduğu için elbette rahatlatır bende tavsiye ederim....ben 3 yıl önce topshoptan aldım bende çok memnunum elbette karar sizin...bu arada eşinize tavsiyem fıtık hayatını berbat hale getirmeden önce bütün öenlemleri alsın...fizik tedavisi., aşırı kilosu varsa hemen vermenin yollarına baksın...benim fıtık teşhisi konduğunda 15 kilo fazlam vardı gerçi bnm MR sonuçlarımdan sonra hemen ameliyat demişllerdi..bende akupunktura gidip zayflamayı tercih ettim :) ondan sonra daha ii oldum spor felan...fakat keşke doktorumun tavsiyelerine uysaydım(( otururken kalkKarken yatarken, ağılık kaldırmamamk v.sv.sv.sv.vs... şimdi pişmanım açıkçası...yine dikkat etmedim kendime ve şuan iki gündür iğnelerle ayakta durabiliorum...geçen 1 haftayı belden aşşağısı tutmuycak durumda yatalak hatta sürünme vaziyetinde geçirdim...
şimdi doktor hastane araştırıom...kararımı verdim...ameliyatsa ameliyat(((
tekrar çok geçmiş olsun...acil şifalar dilerim
çok geçmiş olsun maalesef bende aynı dertten muzdaripim ve mr sonucuna göre ameliyat dendi ama ben 9 aydır direnmekteyim ameliyat olmamak için gittiği yere kadar tam sürünme modunda ameliyat olucam sanırım şu an ağrılarım var fakat şimdilik iyi sayılırım ileriki günlerde ne olur bilinmez
yatak falan hikaye bence belli başlı bir fıtığın varsa herşey geçici tedavi ağrı kesici yk yatak yok egzersiz ameliyat tek çözüm o da cesaret işi
Merhaba sumbulum,öncelikle geçmiş olsun.Bel fıtığını çeken bilir,en iyi tedavi sırt üstü yatmak bir süre.Ben kendime dormeodan almıştım çift kişilik yatak.Eşimde çok memnun kaldı.Bir bak istersen.