ne kadar süre yüzdünüz mesela? haftada kaç gün ve kaç saat? kesintisiz mi yüzdünüz? :)
Baya kilo vermişsiniz,azminize hayran kaldım :) evet yüzmek gerçekten etkilidir.. beslenmeniz nasıldı peki? akşam spordan geldikten sonra ben meyve yiyorum yada yemeklerden ekmeksiz atıştırıyorum..bunun sakıncası vardır elbet ama direk kilo aldırır mı?iki sene önce 104 kg dim.şimdi 55 kg yum bu kg yu iki senede verdim yüzmeye başlayalıda 1 seneye yaklaştı hafta da 3 gün gidiyorum 1,5 saat yüzüyorum ve bukadar kg vermeme rağmen aman aman bi sarkmam olmadı özellikle kollar ve bacaklarda çok etkili ayrıca bana çokda zevkli geliyo platesde yada spor salonunda sıkılıyorum
Baya kilo vermişsiniz,azminize hayran kaldım :) evet yüzmek gerçekten etkilidir.. beslenmeniz nasıldı peki? akşam spordan geldikten sonra ben meyve yiyorum yada yemeklerden ekmeksiz atıştırıyorum..bunun sakıncası vardır elbet ama direk kilo aldırır mı?
Merhabalar :) yıllardır kilo problemi çekiyorum. ortaokuldan beri kilom normal düzeyin üzerinde.. şu an boyum 168 ve kilom 75( vücut tipimden dolayı çok kilolu görünmediğim söyleniyor..kollarım kalın,belim omuz genişliğimden az(yani belim ince değil ama normal),basenlerim omuz genişliğimde ve göbeğim var.. mart ayında 3 kg vermiştim ve direk belim incelmişti bu kollar nasıl eriyecek? bildiğiniz kas ve yağ var kollarımda lütfen yardım ediiinn vücudumun her yerine kilo eşit dağılmış durumda bu sayede basenlerim dikkat çekmiyor..kilo verincede direk belim inceliyor.. yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?