Bel kalınlığına çözüm?

alcapone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
30
0
86
Amasya
Merhaba Arkadaşlar..
ılk mesajım en muzdarip olduğum konuya olsun.
Belim kalın ve inceltemiyorum onu, diyet yaptım ama hiçbir işe yaramadı.
Göbek sorunum yok şişman değilim sadece o bölgem sorunlu,benim gibi olup o bölgeden
zayıflayan var mı? ne gibi şeyler yaptınız önerilerinizi almak istiyorum,göbeğimin alt kısmından,kalça kemiğimden ölçüyorum ve 83 cm:(
çok tipsiz görüyorum kendimi açıkcası,nasıl eritirim yan yağları,yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
ya aslında genetik vucut yapısı vs gibi nedenlere bağlanır bel bölgesi...bi ülkede belleri ince olsun diye çocukluktan itibaren kemer bağlıyorlar sıkıca.ve çıkarmıyorlar hiç büyüyene kadar.... tabi saçma sapan bir vucut çıkıyor ortaya onlarada::D

beline kemer bağlayabilirsin sürekli..ligralı kumaşla sarabilirsin vs...bunun yanında spor yapmalısın... eğer belim kalın olsaydı bunu denerdim sanırım....ve bol bol plates...

Kemer takacaksanız kalın kemer olabilir inceleri Allah ne verdiyse belli ediyor aynı sorundan muzdaribim çünkü:(:( belden lastikli ürünler kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim arkadaşlar,yani soruna kökten bi çözüm yok.
Pilates yapmaya devam ediyorum,bakalım incelir mi..
eregli sen kemer mi kullanıyorsun peki işe yarıyor mu?
Bu arada özelden bi arkadaş öneride bulundu,
ama özel mesaj yazamıyorum,ilk 50 mesajı geçmem gerekiyormuş,
Ona burdan teşekkür ederiyorum..

özel değilse önerisi nedir:bbo:Canım beli lastiklilere dikkat ediyorum kemer takmak bile istemiyorum diyebilirimm:( Çünkü çok sinir oluyorum belimeee. Kalın kemer daha ince gösteriyor gibime geliyor ablamda bakıyorumda ( o da muzdarib).

bel inceltme hareketi yapabilirsin;

google dan "callanetics" diye araştırmalısın. Tavsiye ederim vücudu çok güzel şekle sokuyor.

Gelelim callanetics bel inceltme hareketine: sağ elini belinin biraz altına koy sol kolunu yukarı kaldır elini yumruk yap sağ tarafına doğru esneyerek eğilmeye başla çok eğilmen gerekmiyor yapabildiğin kadar. Bu şekilde 50 kere esne sonra aynı şeyi sol tarafınla da yap bu şekilde günde 50 şer kere yapmalısın.

Ama diğer callanetics hareketlerini de yaparsan daha çok işe yarar.

özel değilse önerisi nedir:bbo:Canım beli lastiklilere dikkat ediyorum kemer takmak bile istemiyorum diyebilirimm:( Çünkü çok sinir oluyorum belimeee. Kalın kemer daha ince gösteriyor gibime geliyor ablamda bakıyorumda ( o da muzdarib).

Canım biliyorsundur bel çevirme hareketini önerdi,korse kullanmış.
(Ben de alacağım, hiç kullanmadım ben de sevmem ama işe yarayabilir,internetten
araştırıyorum)
Bi de sabah aç karnına bi bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi,
1 tatlı kaşığı bal ve limon karıştırıp içmiş ve faydasını görmüş bu arada senin belin kaç cm?

bel inceltme hareketi yapabilirsin;

google dan "callanetics" diye araştırmalısın. Tavsiye ederim vücudu çok güzel şekle sokuyor.

Gelelim callanetics bel inceltme hareketine: sağ elini belinin biraz altına koy sol kolunu yukarı kaldır elini yumruk yap sağ tarafına doğru esneyerek eğilmeye başla çok eğilmen gerekmiyor yapabildiğin kadar. Bu şekilde 50 kere esne sonra aynı şeyi sol tarafınla da yap bu şekilde günde 50 şer kere yapmalısın.

Ama diğer callanetics hareketlerini de yaparsan daha çok işe yarar.

Teşekkür ederim nemida,
Bu hareketide listeme ekledim:)
Peki internetten diğer hareketlerede bakarım,
umarım işe yarar..

geçen hafta dr öz ün programında tamda bu konu vardı, kadınların beli neden kalınlaşır, inanmıcaksın ama gaz yüzündenmiş, bağırsaklarımızda gaz problemi olmasına izin vermicekmişiz, şu şişkinlik denen olay yani, bence bol bol, rezene, sarı kantaron, melisa, after meal, relax çayı falan için, bitki çayları şişkinliği alıyor bide çapraz mekik iyi geliyor

ha bide halohop mu diyorlar belinde bi çember çeviriyosun ya o çok iyi geliyormuş diye duydum

benimde kalçalarım 98 belim maleseeefff 83 :çok üzgünüm: ya napmalıyım bilmiyorum ama bir an önce şu bel çevremdeki fazlalıkları atmalıyım çok kötü görünüo dar bi bady giyemiorum yaaa :çok üzgünüm: mide kısmım incecik belim kalın olmas olamas ya ve 5 ay sonra düğünüm varrrrr zayıflamak istiyoruuummm lütfen yardım ediiinnnnn

öff bende aynı durumdayım şişman değilim ama bel yağlarım yandakiler kötü duruyo :( ve uyus oluyourm dar bişey giydiğimde bende ab rocket diye alet var onu kullanıp çapraz hareketler yapıyorum umarım işe yarar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar elma sirkesi kullanıorum dünden beri kendimi kuş gibi hissediyorum bağırsakları acayip çalıştırıo.belimde 2 santim incelme var yemek yedkten sonra ölçtüm bide sositososito tadı çok kötü iğrenç ama içiorum işte napim yeterki yandakiler gitsiiiinn.:Saruboceq:

kizlar , belinizi yanlis olcmeyin,

gercek bel olcusu icin,

karninizi cekebildiginiz kadar iceri cekip, gobek deliginin en ust noktasindan olceceksiniz.

internette okumustum

;-)

geçen hafta dr öz ün programında tamda bu konu vardı, kadınların beli neden kalınlaşır, inanmıcaksın ama gaz yüzündenmiş, bağırsaklarımızda gaz problemi olmasına izin vermicekmişiz, şu şişkinlik denen olay yani, bence bol bol, rezene, sarı kantaron, melisa, after meal, relax çayı falan için, bitki çayları şişkinliği alıyor bide çapraz mekik iyi geliyor

aaa,
bunu duyduguma cok uzuldum
:1shok:

ben de genelde var siskinlik problemi,

simdi bu problemin belimi de kalinlastiracagini duyuyorum senağlama

napicam ben yaaa:uhm:

benimde belim kalın göbeğim çok kilo alırsam olur beli kalın olanlar önce yandan liko alır kalçada yok bende işte yapımız bu herhalde .ama ben dik durup yanlara esniyorum işe yaradı bana cnm inş sana yarar.aten baska çaresi yok tıbben bile:(

Back
X