Freyy cnmKizlar guvenilir gebelik testi markasi verirmisiniz artimed haric hic guvenim kalmadi ona.. Birde siddetli bel ve kasik agrisi cekiyorum 14ü adet gunum hic bukadar siddetli olmazdi belim kopacak sanki sirtima bile vuruyo agrisi.. 2 gundurde kokulara asiri hassasim kasiklarimda sanki seyirme gibi bisey hissediyorum test icin adetimin gecikmesini bekleyecegim
AnlamadimFreyy cnm
Tesekkurler eczanelerde bulabilirmiyim cnmGebelık testı ddnya canm marka olarak freyy var ınu dene
Bel ve kasik agriniz varmiydi velirti olarak adet zamaninda oldugundan daha siddetliProdoctor erken gebelik testi ile öğrendim ben.
Hayır yoktu ama bu herkeste çok farklı oluyor zaten. O yüzden başkasını örnek almayın derimBel ve kasik agriniz varmiydi velirti olarak adet zamaninda oldugundan daha siddetli
Tabıkı cnm adettıne nekdr kaldı yumurtlamının uatunden kac gun gectıTesekkurler eczanelerde bulabilirmiyim cnm
Tabıkı cnm adettıne nekdr kaldı yumurtlamının uatunden kac gun gect
Cnm yumurtlamadan 14 gun gecti aderime 4 gun varTabıkı cnm adettıne nekdr kaldı yumurtlamının uatunden kac gun gectı
Haklisiniz tesekkur ederim ama insan hic basina gelmedigi icin merak ediyor iste :))Hayır yoktu ama bu herkeste çok farklı oluyor zaten. O yüzden başkasını örnek almayın derim
Ozaman cıkar cnm yp sabah bzde hber verCnm yumurtlamadan 14 gun gecti aderime 4 gun var
Ben gecen hafta test yaptm artimedde negatif cikti birde adetim duzensiz oldugu icin gec dollenme olabiliyomus tekrar negatif gormek istemiyorum beklicem bir kac gun daha.. Artimed konusundada cogu paylasimlarda hep yanilttigi soylenmis oyuzden tereddut ettimYumurtlama günü olduysa birleşme 12gün sonra cıkabiliyor. Benim yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif ti bu 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde artımed kullandım hiç yanıltmadı
Amin cnm insallh son 3 gun evde testimde yok almadim olsa dayanamaz yapardimmBence gecikmeyi bekleyin. Çünkü geç döllenme vs olabiliyor. Bende şuan 7+1 hamileyim. Adete 1 gün kala test yaptim negatif çok üzüldüm stres yaptım. Adetim 1 gün gecikince yine yaptım silik çıktı. O yüzden ben adet gecikmesini oneriyorm. Umarim güzel haberleri alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?