Bende aynıyım ya 2temmuz da oldum en son.ay bir de göğüslerim çok ağrıyor dokununca normalde böyle olmazdıKızlar selam temmuz 3 de regl oldum 6 Temmuz da bitti.
5 Ağustos adet olmam gerekiyordu olmadım olucak gibi ağrı gelip gitti 11 Ağustos kan verdim 1.20 çıktı şuan 14 Ağustos ve regl olmadım göğüs ucu çok hassas başka belirtim yok sizce hamile miyim geç döllenme olabilir mi böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
5in ustu hamilelik oluyormus sanirim ama gec dollenme varsa 2 gunde 1 kan verip degerin yukselip dustugunu takibe aliyorlarKızlar selam temmuz 3 de regl oldum 6 Temmuz da bitti.
5 Ağustos adet olmam gerekiyordu olmadım olucak gibi ağrı gelip gitti 11 Ağustos kan verdim 1.20 çıktı şuan 14 Ağustos ve regl olmadım göğüs ucu çok hassas başka belirtim yok sizce hamile miyim geç döllenme olabilir mi böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
Tekrar kan verdiniz mi son durum nedir acabaBende bişey sorabilirmiyim benim adetim 16 gün gecikti 10. Günde kan testi verdim beta hCG 1.20 çıktı sanorım en az 5 olması gerekiyor ama hala adet olmadım yaklaşık 5 gündür de mide bulantım kusmam var bi de kasık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi ama olmuyorum sizce napmalıyım
Artimed beni o kadar çok yanılttı ki 3 defa farklı aylarda gayet belergin yalancı pozitif aldım maalesef. Days comfort, predictor un tüm tipleri, artimed bende yalancı pozitif verdi ayrıca bu testlere de pek güvenme dedim. Kaset test en güzeli. Laboquick olabilir, prodoctor erken gebelikte de yalancı pozitif gördüğümü hatırlamıyorum. Artimedin de 2 tür kaset testi var sanırım. T1 t2 yazanda yalancı çıkacağını sanmam ama düz olanda çıkoyor netYumurtlama günü olduysa birleşme 12gün sonra cıkabiliyor. Benim yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif ti bu 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde artımed kullandım hiç yanıltmadı
Bıgün test yaptınız mı acabaKızlar selam temmuz 3 de regl oldum 6 Temmuz da bitti.
Hayır yapmadım bilmiyorum bu kadar gecikme hiç normal değil inşallah mucizem gelmiştir banaBıgün test yaptınız mı acaba
Ben az once yaptim yeni konu actim bakarmisin bi .. umarim seninledir benim yok gibii.Hayır yapmadım bilmiyorum bu kadar gecikme hiç normal değil inşallah mucizem gelmiştir bana
Ismime tikla orda cikmasi lazimNasıl bakacağım bilmiyorum ki
Ben kan verdim şimdi de 0 çıktı peki neden adet olmuyorum niye böyle bir şey yaşıyoru
Kac gun gecikti ki adetinizBen kan verdim şimdi de 0 çıktı peki neden adet olmuyorum niye böyle bir şey yaşıyorum
Vermedim 20 gün gecikti hala olmadı kan testinde beta hcg 1.20 çıktı en son yaptırdığımda artık psikolojik olduğunu düşünüyorumTekrar kan verdiniz mi son durum nedir acaba
Test elındemı canm paylasrmsn rca etsemregl olacak gibi kasık ağrılarım olmuştu prodoctor test ile öğrendim bende
tabi ekledim bak direk çift çizgi geldi benim koyu renkte ben şuan 6+6 yımTest elındemı canm paylasrmsn rca etsem
Masallah cnm saglıkla kucagna alırsn ınsalahtabi ekledim bak direk çift çizgi geldi benim koyu renkte ben şuan 6+6 yım
amin inşallah çok teşekkür ederimMasallah cnm saglıkla kucagna alırsn ınsalah
Bnde dün kan verdim cnm negtf cıktı testde yptm negtfdı bugun yptm aynı marka ıle sılık cızgı cıktıamin inşallah çok teşekkür ederim
11 gün gecikmem var şuanKac gun gecikti ki adetiniz
Olacakmışım gibi ağrı geliyor ama regl olmuyorumKac gun gecikti ki adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?