• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bela Komsu

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Hanimlar iyi aksamlar,

Giris kattaki komsumuzla ailecek daha onceden gorusurduk, uzuuun bir sebepten artik gorusmuyoruz. Yanyana gecerken ne yuzyuze bakariz ne de igneliyici laf kullaniriz. Yaklasik 1 senedir boyle. Anlatmadigim cok olay var ama ben bugune dönmek istiyorum.

Konu şöyle; o komsumuz adi ayse olsun, ayse bugun usenmemis giris kattan 4. kat cikmis bizim kapimizin onundeki su saatimize bakmis. Tam o siradada babam kapiyi acmis ve kadin direkt kacmis. Ne icin bakmis olabilir? Babam eve cok girip cikar, 2 3 gundurde hasta yatiyor. Evde olmadigini mi dusundu acaba da boyle birseye yeltendi? Sebebini anlayamiyoruz ama. Oylesine gelmis bir insan degil resmen dusman gibiyiz artik oyle diyeyim size.

Su saatine niye baksın fatura mı kıyaslayacak benden az mı çok mu kullanmış diye bakacak.pek anlam vermedim.saate mi zarar vermek istedi zarara sokmak için ama sanmam....

Belki konuşmak için geldi çalışıyor musunuz evde olacanız bi zaman mıydı

Su saatine niye baksın fatura mı kıyaslayacak benden az mı çok mu kullanmış diye bakacak.pek anlam vermedim.saate mi zarar vermek istedi zarara sokmak için ama sanmam....

Belki konuşmak için geldi çalışıyor musunuz evde olacanız bi zaman mıydı

Yok hakaretten ve seni öldürürüm tehtididinden mahkemeye verdik sahislari. Konusmaya gelecek durumda degiliz. Ben de anlam veremiyorum. Hadi konusmaya gelse neden kacsinki?

Ben olsam kapsını çalar hayırdır derim
Kendisinden başkası bilmez neyi neden yapmış

Faturaları kıyaslıyordur benimde komşular doğalgazı kıyaslıyorlar . Kapıda ayakkabılarını giyerken hep gözleri doğalgaz sayacında ne yazıkki

Bu zamana kadar hic yaptigini gormedim ya da ben denk gelmedim. Saate birsey yapamazlar di mi?
Ben şu saatten sonra herkesten her pisliği bekliyorum, sizi germek niyetinde değilim ama aranızda husumet de varmış bence bu aralar gözünüzü dört açın

Hanimlar iyi aksamlar,

Giris kattaki komsumuzla ailecek daha onceden gorusurduk, uzuuun bir sebepten artik gorusmuyoruz. Yanyana gecerken ne yuzyuze bakariz ne de igneliyici laf kullaniriz. Yaklasik 1 senedir boyle. Anlatmadigim cok olay var ama ben bugune dönmek istiyorum.

Konu şöyle; o komsumuz adi ayse olsun, ayse bugun usenmemis giris kattan 4. kat cikmis bizim kapimizin onundeki su saatimize bakmis. Tam o siradada babam kapiyi acmis ve kadin direkt kacmis. Ne icin bakmis olabilir? Babam eve cok girip cikar, 2 3 gundurde hasta yatiyor. Evde olmadigini mi dusundu acaba da boyle birseye yeltendi? Sebebini anlayamiyoruz ama. Oylesine gelmis bir insan degil resmen dusman gibiyiz artik oyle diyeyim size.
Su saatinize zarar vermek istemiş olabilir bir yerlerini karıştırıp kaçak su kullanıyorlar diye şikayet edecekti belki,su faturası karşılaştırmasını saate bakıp yapamaz.

yıllar önce bir komşuda sürekli bizim saatin camını kırardı babam artık kapaklı dolap yaptırmıştı eski evimizde,anahtarı hem biz de hem kapı komşumuzda vardı sucu gelince biz açardık ev zaten boş kalmazdı bir kişi oluyordu.

Back
X