Beladan uzak duramama konusunda bir numarayım herhalde

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Üniversite öğrencisiyim. Kantinde otururken biriyle tanıştım. Öylesine yanıma oturdu ve sohbet ettik arkadaşça. Sonra arkadaş ortamında sohbetimiz oldu hep. Hiç yalnız konuşmadık. Nitekim numaramı bile vermemiştim. Sonra mahkumlardan biri olduğunu öğrendim okuma hakkını kullanan. Okey dedim sorun yok herkes hata yapabilir beni de ilgilendirmez zaten ki ne kadar samimiyim bana ne modundaydım. Sonra işte toplanıp gezelim bilmem ne muhabbeti oldu. Ama açık söyleyeyim adamdan hiç hoşlanmıyorum. Gitmezdim de çağırsa öyle oyalayıp duruyodum he gideriz ederiz bilmem ne diye. Sonracığıma ben bu şahsın evli olduğunu öğrendim. Bize söylememişti. Bana da gün doğdu şutladım. Benimle muhattap olma hayırdır amacın ne senin felan dedim. Söylemedi bile evli olduğunu nitekim ilişkilerden çok konu açılıyordu ve bu şahıs sürekli benimle sohbet etmeye çalışan işte mesaj atan gelmeyecek misin ? Konuşalım edelim yazan biri. Ben gitmiyordum. Gitsem de kantinde takılmak için ki o hep kantindeydi yalnız hiç gitmedim. Velhasılkelam ben buna baya giydirdim sen hayırdır diye. Hatta biraz ileriye gidip uyarı mahiyetinde küçük bir oradan çıkamazsın şikayet edersem tepkisi de göstermiş olabilirim. Ama arkadaşımı aradı arkadaşımın durumdan haberi yoktu sonra ben anlattım ettim felan neyse bugün yine beni aramış ne yüzsüzlükse anlamadım. Engelliydi numarası görmedim. Bi baktım wp den çağrı atmış en son. Şimdi de numaramı mı silmiş engellemiş mi anlamadım. Başıma bela mı aldım ben ? Şikayet etsem mi bunu gidip ?

bi sorun bakalım derdi neymiş...
eğer adam akıllı biri değil, derdi de ilişki vs ise arkadaşlık dahil polise gideceğinizi söyleyin..
uzak durmaz ise polise ihbar edin...

Adamın şikayetlik neyi var

Sonuçta sizinle sohbet etmiş

Adamın evli olup sizinle başka tarzda arkadaşlık etmesi de sadece eşini ilgilendirir kimseyi değil

Bir de madem Adamdan hoşlanmadınız neden arkadaş oldunuz

Engelleyin gitsin muhatap olmazsınız olur biter

Tehdit mi etti sizi adam, ne diye şikayet edeceksiniz?

Evet tedirgin edici bir durum ama net konuşup arkadaşlığı kesin. Siz "şikayet edeceğim" dediniz diye korkmuş ondan arıyor da olabilir. Dikkatli olun, net olun, görüşmeyin kendinizi ifade edip.

ne diye şikayet edeceksiniz
sizde bundan sonra herkesle hemen dialoga girmezsiniz

Şu dünyada herkes potansiyel suçlu, allesen akşam cinnet geçirip birşey yapamayacağımız ne malum. Sırf bunun yüzünden korktuysanız korkmayın bence, he ama olay farklı yerlere gider tacize gider mesele o zaman direk şikayet edin. Ama lütfen insanların acılarını başlarına kakmayın bir defa daha. Belki pişman, siz çıkıp bunu kakarsanız bu insanlar nasıl uyum sağlayacaklar?

Şikayet etme lütfen, sana ciddi zarar vermediyse. Mahkum olduğu için sıkıntı yaşar.
Konuşma, görme, bitsin gitsin işte.

Sanki flörtleşme olmuş gibi adamın evli olduğunu öğrenince tepki vermişsiniz. Ben yerinizde olsam “aa ne güzel YENGE ne iş yapıyor? okuyor mu?” vs diye önemsemediğimi çünkü arkadaş ötesinde görmediğimi vurgulardım. Siz sanki bozulmuş gibi davranmışsınız. Ayrıca hoşlanmadığınız insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz. Ayıp da olmaz. Adamın da polise şikayetlik bir durumunu görmedim. Abartmayın.

Tavır ve davranışların belaya bulaşmada çok başarılı birisi olduğunu gösteriyor....

neden hep kaba ve saldirgan bu yorumlar ? Siz evinizde oturup kayinvalidenizin ve esinizin laflari altinda ezilirken gelip burada milletten mi cikariyorsunuz hirsinizi ? Ne tuhaf ! Her neyse. Flortlesme felan yoktu. Ne anlattiysam en dogru sekilde anlattim. anlatmadigim seyleri uydurup uydurup soylemeyin lutfen.

Şikayet etme lütfen, sana ciddi zarar vermediyse. Mahkum olduğu için sıkıntı yaşar.
Konuşma, görme, bitsin gitsin işte.
yok hayir etmedim etmem de bu kadar kucuk bir seyden. Ama cidden beni urkutuyor. Nasil anlatayim... Zarar verme potansiyeli olan biri gibi geliyo

bi sorun bakalım derdi neymiş...
eğer adam akıllı biri değil, derdi de ilişki vs ise arkadaşlık dahil polise gideceğinizi söyleyin..
uzak durmaz ise polise ihbar edin...
aynen boyle soyledim. aricam diye israr edince ustelik. Tehditvari geldi bana da. Ve zarar verecek birine benziyor. ondan urktum

benim mahkum arkadaslarim var. Konu suc islemek vs degil. Cok akillanmis biri degil sadece. Sanki yine aynisini yaparim ben hep hakliyim modunda. nitekim cok yanlis bir dusunce tarzina sahip oldugunu da fark etmistim.

Hiçbirşey anlamadım.adam bu kadar tepki çekecek birşey yapmamışki.
Bana gore yapti. Tehditvari geldi bana konusmasi. Ayrica gizlemesindeki sebep de kullanma cabasi olabilir. Dusunce tarzi farkli biri. beni urkutuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…