• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belalı kaynana ve çetesi

istanbullu ipek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
147
157
103
eşimle evlendikten sonra hemen hamile kaldm ancak ailesinin beni hizmetci yapma fikirleri varmış bir yıl icinde bana yapmadiklari.sey kalmadi kaynanamın eşimi beni aldatmaya teşvik etmesi dövdürmeye çalışması herseyin sonunda boşanma aşamasına geldik suan konusmuyorum onlarla esime de diyorum mesafe koy diye korkuyor ailesinden bir ay sonra tatile gidecez ve ikizlerim var ilgilenmesi için anneme dedim gel diye gitti izin aldı işten anlaştık eşim simdi tutturdu annen gelmesin istemiyorum diye ben napayım ne diyim anneme simdi yardımcı olun bana

eşimle evlendikten sonra hemen hamile kaldm ancak ailesinin beni hizmetci yapma fikirleri varmış bir yıl icinde bana yapmadiklari.sey kalmadi kaynanamın eşimi beni aldatmaya teşvik etmesi dövdürmeye çalışması herseyin sonunda boşanma aşamasına geldik suan konusmuyorum onlarla esime de diyorum mesafe koy diye korkuyor ailesinden bir ay sonra tatile gidecez ve ikizlerim var ilgilenmesi için anneme dedim gel diye gitti izin aldı işten anlaştık eşim simdi tutturdu annen gelmesin istemiyorum diye ben napayım ne diyim anneme simdi yardımcı olun bana
Tatil iptal ben de gelmiyorum de.

Sen onun annesinin sizinle tatile gelmesini istemeyecegin gibi o da senin annenin gelmesi istemeyebilir normal yani
onun annesi evimize her geldiğinde esyalarin yerini değiştirip laf sokup hakaret etmeden gitseydi gelmesini isterdim ama benim.annem sadece cocuklar icin gelmek istiyo hastalanmasınlar diye

onun annesi evimize her geldiğinde esyalarin yerini değiştirip laf sokup hakaret etmeden gitseydi gelmesini isterdim ama benim.annem sadece cocuklar icin gelmek istiyo hastalanmasınlar diye
Senin annen oldugu icin gelmesini sorun etmiyosun ama esin istemeyebilir yani senin annen de onun kaynanası sonucta

Aman bu ne yani Eşinizin ayran gönlüne göre mi hareket edeceksiniz sen gelme ben giderim de diret bu konuda kaybediyorsanizda edin bu ne simariklik yazık değil mi annenize heveslenmistir işten izin almis.
cok haklısınız... eşimin derdi degil zaten annesi gelip evi karıştıramıyo diye hergun is yerinde sabahtan aksama beynini yiyo esimde bana patlıyor tek gidemem gondermez çocukların pasaportunu vermez ambargo koyar da o günlerde gelcek elbet ya sabırrrr

öyle ama annem kardeşimden ayirmaz eşimi biseyini gormedi bugüne kadar onun annesi evlendikten sonra bana kizlariyla beraber yapmadıgıni birakmadı kendi de biliyo bunu
Tamam senin annen kotu demedim ki ama insan tatilde yaninda kaynanasi olsun istemez yani esiyle cocuklariyla olmak ister

Eşinize sormadan annenizden yardım talep ettiyseniz hatalısınız.
oyle bisey yapmadim.tabi haberi var ancak ailesinden kimse gelinlerin ailesi gelsin gitsin istemiyor yurt dışına yerlestim..ülkeme aileme 5 sene de bi gitmemi isteyen insanlar yazlıkta dedesinin de dairesi var oda orda olduğundan esim korkuyo dedem kızar laf sokar diye malum bi ekmek fazla alınır masraf olur neme lazım düşünceleri .bu

Keşke eşinize danıssaydınız annenizi davet etmeden önce.Belki sizinle yalnız vakit geçirmek istiyordur belkide siz ailesini istemediginiz için size karsı gıcıklıgına yapıyordur.Tatiliniz mahfetmeyin annenize güzelce açıklayın sebebini anlayıs gösterektir yoksa annenizin yanında surat yapıp kavga cıkarsa ve anneniz huzursuz olsa daha da kötü olur

Keşke eşinize danıssaydınız annenizi davet etmeden önce.Belki sizinle yalnız vakit geçirmek istiyordur belkide siz ailesini istemediginiz için size karsı gıcıklıgına yapıyordur.Tatiliniz mahfetmeyin annenize güzelce açıklayın sebebini anlayıs gösterektir yoksa annenizin yanında surat yapıp kavga cıkarsa ve anneniz huzursuz olsa daha da kötü olur
yok o kadar istemiyorsa acar telefonu kendi söyler. bana gelip bi daha annem gelip ortalığı karıştırmayacak artk konuştum onla dedigi halde nasıl gelip bizi birbirimize düşürmeye devam ettiyse benim de annem gelecek diyicem yoksa bende gitmem kendi bilir inatsa inat

Back
X