• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belalı kaynana ve çetesi

sen neden bu adamdan kurtulmuyorsun. iğrenç ya. karısına neler ediliyor adam olup da karşı duramıyor.
ben tatil olayından çok ona takıldım.
zaten bu mevzuların hepsi o yüzden oluyo bende kendime yediremiyorum annesi evimize gelip bana bin tane laf sokardı eşim elinde telefon duymazdan geliyo numaradan, annesine laf etmeye korkuyo niye payını vermiyosun korumuyosun diyincede anlamıyo laftan yine laf sokacak nasılsa beyin yok annemde ne konuştuğunu bilmiyo falan diyee bahaneler yapiyo o kafar bebeyin yoksa bizim yaptığımız her seyin lafını kızına götürüp evi yonetmezdi heralde

Konunuz karışık bence;

Şöyle mi durumunuz?

Siz ve eşinizin ailesi yurtdışınd yaşıyorsunuz.
dogru aslında cok sey var da ben kisaca calistim.anlatmaya kalksam roman olur

Sizin aileniz Türkiyede yaşıyor.

Tatile Türkiye deki yazlığa gidiyorsunuz ve annenizi de oraya davet ettiniz.

Eşiniz de ben istemem anneni mi diyor bu durumda?
Konunuz karışık bence;

Şöyle mi durumunuz?

Siz ve eşinizin ailesi yurtdışınd yaşıyorsunuz.

Sizin aileniz Türkiyede yaşıyor.

Tatile Türkiye deki yazlığa gidiyorsunuz ve annenizi de oraya davet ettiniz.

Eşiniz de ben istemem anneni mi diyor bu durumda?

doğru anlamışsınız o kadar cok sey varki ben kısaca anlatmaya çalıştım ondan biraz karıştı

doğru anlamışsınız o kadar cok sey varki ben kısaca anlatmaya çalıştım ondan biraz karıştı

Yılda bir anneni göreceksin, onu da istemiyor yani?
Olmaz böyle, hani çocuklar olmasa bile annenizle görüşmeniz gerekirdi. Tamam kocanız görüşmek istemiyorsa o ayrı plan yapsın. Ama size karışmasın. Yılda bir bile çok az, ucuz bilet şu bu ayarlayıp daha sık görüşmeye çalışmak lazım . Ana babanın kıymetini hayattayken/hayattakarken bilmek lazım.

Konu başında anneme ne deyim demişsiniz. Sakın ola ki eşinizi memnun etmek için kendinizin annenizi görmek ve onun da sizi ve torunları görmesi, hasret gidermesi hakkınızdan vazgeçmeyin.

Eşinizin yaptığı vicdansızlık, merhametsizlik.

Konu boyle mi?
Ben de anlamadim
Anane nerde bakacak cocuklara?

Mazi karışık olsa da şimdiki sorun böyle. Konu sahibi eşinin dedesinin falan komşu olduğu yazlığa gidecek eşi ve çocuklarla. Annesini de oraya çağırmış, hem çocuklarla ilgilenir hem görüşürüz gibisinden.

Konu sahibi annenizin evine ziyarete gidecek misiniz ayrıca?

Mazi karışık olsa da şimdiki sorun böyle. Konu sahibi eşinin dedesinin falan komşu olduğu yazlığa gidecek eşi ve çocuklarla. Annesini de oraya çağırmış, hem çocuklarla ilgilenir hem görüşürüz gibisinden.

Konu sahibi annenizin evine ziyarete gidecek misiniz ayrıca?
bir sene sonra götürür artık her turkiyeye gidisimiz senede bi en fazla iki eşim işinden dolayı herzaman gidemez benide göndermez çocuklarla ailesi laf yapıyo tek gitmeme izin vermiyorlar

Back
X