- Konu Sahibi minikbirmasal
-
ARKADAŞLAR,
kasık bölgemde ağrı olduğu için kadın doğum doktoruna gittim. bana sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi. tedavi için adetimin üçüncü günü belara kullan dedi.ama ben korkuyorum. kullanan arkadaşlar varsa acil yardım. bu ilacın etkilerini yaşayanlar lütfen yazsın. şimdiden teşekkürlera.s.
kimse bana cevap vermez diye başlığa hiç girmiyordum cevap yazdığını görünce çokBen 4 aydır hamile kalmaya çalıştığım halde kalamıyordum. Hormon testi yaptırdım LH değerim yüksek çıktığı için belara yı verdi, 1 ay sonra hamile kalman yüksek dedi. 1 ay kullandım. Ters bir yan etkisi olmadı. Sanırım yumurtalıklardaki kistler veya hormon bozuklukları için kullanılırmış genelde.Korkmana gerek yok düzenli olarak kullan. Bakalım bu ay mutlu haberi alabilecek miyim bende bekliyorum.
ifsumnadial gerçekten doğru söylüyorsun doktorlarında ne yaptığı belli olmuyor.dış gebelik geçirdiğimi bilmediğim zaman kanama sebebiyle hemen kendi doktorum uzakta olduğu için başka bir doktora gittim acaba hamilemiyim falan dedim adamın beni bir dövmediği kaldı yok adetinden bilmem kaç gün geçmemiş falan da falan dedi bana sende kist dedi ve adını şuan hatırlamadığım bir hap verdi.allahtan güvenmemişim ilacıda almadım.hemen ertesi gün kendi doktoruma gittim doktorum telaşlandı dış gebelik dedi hayati tehliken var dedi iç kanama başlamış hemen beni ameliyata aldı.şimdi ben o adama güvenmiş olsaydım olacakları bir düşün. belerayıda allahtan bir ay kullandım kist geçmiş. inşallah bir yan etkisi olmaz. sana da çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun ilacın yan etkileri geçtimibenneyaptımkiminik bir masal belarayi ben korunma amaciyla 6 ay kullandim kullanmaz olaydim 6 ayda yavas yavas, birden degil 10 kilo aldim önce bel agrisi yapti sonra gögüslerim sisti ve kendim genislemeye basladim.istah kesmesine kesiyo ama hap zaten basli basina yetiyo.ve ben anlamiyorum kist icin neden dogum kontrol hapi veriyo doktor normalde kist cözücü ilac vermesi gerekiyordu ne bilim metformin gibii. 6 ay metformin kullandim ama dedigim gibi suanda anlamazsin ama biraz zaman gecince yan etkilerini göreceksindir gerci her insan farkli tabiki nasil tepki gösterecegi belli olmaz kimine iyi kimine kötü.ve doktor bana o hapi verirken en modern dogum kontrol hapi hic kilo aldirmiyo hic yan etkisi yok dedi ama.....bana sorarsan baska bir doktora görünmendede yarar var.
arkadaşlar benim arkadaşım kullandı belarayı gecen ay 5 cm ist vardı onun cin vermişti doktor dun yine doktora gittik kistten eser yoktu.çok şaşırdık.. inşallah allahım herkese boyle acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?