Belçikada yaşayan kongolu sevgili

Almanya’da Jamaika’lı siyahi normal bi arkadaşım vardı,Travis.İyi bi insandı,sohbeti filan gayet iyiydi eğlenceliydi.

Türkiye'de farklı şehirden birileriyle görüştüğümde bile yürümüyor. Yarıda kalıyor. Ben yapamazdım.

önemli olan boyu/rengi değil işlevi..

şaka bir yana yaşamadan, tanımadan bilemezsin..

ülkemizde de bir çok afrikalı yaşıyor hiçbiri suça bulaşmadılar, gayet efendice yaşama derdindeler, herkes sever onları, ben bankacıyım mesela hesap açtırmaya felan gelirler çok kibarlar, sıra beklerler vs.

kendi memleketimin ayılarından bin kat evlalar yani..

Hayır, Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkim olmadı.

İnsan insandır iyi ve kötü niyetli olan vardır. Kimse size buradan karakter analizi yapamaz.

önümüzde ki bir ay bu taharet konusu her konu da örnek verilecek gibi

Benim alman bir arkadasim Afrikalı biri ike beraber. Şu anda aralarında sorun yok gibi. Ama adam zamanında mülteci olarak geldi. Yurtdışı edilme tehlikesi var şu anda. Onun icin durumlar biraz karışık. Bence aileler işin içine girse daha çok sorun oluyor. Örf adetler farklı ve insanlar birbirinin dilini anlamıyor. Aşılabilir mi? Olabilir. Zorlukları var mı? Evet. Ama bu her farklı kültürden olan evlilikler için gercerli. Türk bir arkadasim alman bir kadınla evlendi. Kadin hamile kalınca "Bizim torunumuz Müslüman olarak yetiştirilemez" diye kiyameti kopardı kizin annesi babasi. Simdi çocuklar Hristiyan olarak yetiştiriliyor. En basit örneği.

boy farkı aranızda ki kilometreden çok olmaz bu iş

Asya'da yasayan bir Ispanyolla evliyim yani dunya da forum da kucuk , farkli farkli hayatlar olmasi cok dogal :)

Esimle tanismadan once yine burada yasayan afrikali bir cocuk basima bela olmustu. Istemiyorum dedikce beni bunaltti, sonra da sen beyaz oldugun icin boyle yapiyorsun diye triplere girmisti. Belcika'da mi dogup buyumus bilmiyorum ama afrikada buyuduyse en ufak sorunda sen beyaz oldugun icin... ile baslayan bir cumle duymaniz cok olasi.

Bu arada ben 1.75 esim 1.95 cok da goze batmiyoruz gibi geliyor bana ama bilmiyorum :)

Gün geçmiyor ki kk’da ilginç ilginç konular okumayalım. Yani ne bileyim cinsel açıdan mı sordunuz, karakter açıdan mı bilemedim.

Ama değerlenir buralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…