- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ama bu uyarı için çok geç.
Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkiniz oldu mu ? Zorlukları var mıdır ?
Belçikada yaşayan kongolu biriyle tanıştım. Boyu 1.98 yaşı 28, yılbaşı için ablam ve eniştemi ziyaret ederken tanıştım . Çok yeni daha ilişki , benim boyum ise 1.69
Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkiniz oldu mu ? Zorlukları var mıdır ?
Hayır, Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkim olmadı.Belçikada yaşayan kongolu biriyle tanıştım. Boyu 1.98 yaşı 28, yılbaşı için ablam ve eniştemi ziyaret ederken tanıştım . Çok yeni daha ilişki , benim boyum ise 1.69
Anacim bunlar bizimkielrden kat kat daha iyi birak alsin.ben sut beyazi adami evde cekemiyorumbiz türkiye de yaşayan beyazilerle yapamıyoz bacım ne belçikası ne kongosu
Bacım burda avrupada yaşayıp siyahi biri ile birlikte olandan çok eşinin taharet almasıyla ilgili, bebişinin kusmasıyla, kaynanasının gelini istememesiyle, kocasının aldatmasıyla ilgili konular oluyor... :/
Zannetmiyorum yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?