- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan Eskişehir'de yaşamıyor muydu? Hatta eniştenle boşanmak üzereydi.Belçikada yaşayan kongolu biriyle tanıştım. Boyu 1.98 yaşı 28, yılbaşı için ablam ve eniştemi ziyaret ederken tanıştım . Çok yeni daha ilişki , benim boyum ise 1.69
Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkiniz oldu mu ? Zorlukları var mıdır ?
Böyle çiftleri görünce aklına 'bunlar nasıl şey yapıyor' sorusu gelen bi tek ben değilimdir umarımYani anlaşabilir miyiz diye sormanızı anlarım ama boy detayı gereksiz olmuş.
pipisi de uzundur şimdi onun![]()
Asya'da yasayan bir Ispanyolla evliyim yani dunya da forum da kucuk , farkli farkli hayatlar olmasi cok dogal :)
Esimle tanismadan once yine burada yasayan afrikali bir cocuk basima bela olmustu. Istemiyorum dedikce beni bunaltti, sonra da sen beyaz oldugun icin boyle yapiyorsun diye triplere girmisti. Belcika'da mi dogup buyumus bilmiyorum ama afrikada buyuduyse en ufak sorunda sen beyaz oldugun icin... ile baslayan bir cumle duymaniz cok olasi.
Bu arada ben 1.75 esim 1.95 cok da goze batmiyoruz gibi geliyor bana ama bilmiyorum :)
Senin benim gibi....Böyle çiftleri görünce aklına 'bunlar nasıl şey yapıyor' sorusu gelen bi tek ben değilimdir umarım![]()
Ruanda'da bu o kadar cok basima geliyor ki... Bugun sirf bu mevzular yuzunden manitadan ayrildim. Burada beyazlarin en ufak derdi olamaz para sikintisi olamaz tum beyazlar surekli afrikali erkeklerin isteklerini karsilamak zorundadirlar. Tabi iyi egitimli yurtdisi gormus is arkadaslarim Boyle diil. Fransa ve belcikada tanistigim afrikalilar da Boyle diildi. Cok farkliydi mantaliteleri. Zaten Avrupa'da biz de beyaz sayilmadigimizdan pek sorun olmaz diye dusunuyorum.![]()
Benim bu bahsettigim kisi Isvicre'de master yapmis su an PhD yapan bir insan. Degismeyince degismiyor demek ki insanlar. Ben gorusmek istemezdim her yerden yazardi 'Ofise gelince haber ver' diye(ben o zaman onlarin ofisten biriyle ortak is yapiyordum). Yani beni gormek icin bile ayagina cagiriyor, pasazade beyler zahmet etmesin :))) Sonra esimin hayatima girdigini ogrenince icip icip kapima dayaniyordu seviyorum diye, ama ayikken yolda gorse selam vermezdi. Ilginc bir insandi gercekten. Ic dunyalarini bilemiyorum tabii ama iliskisi yurutmesi kolay oldugunu dusunmuyorum.
Mesaj tekrarıBelçikada yaşayan kongolu biriyle tanıştım. Boyu 1.98 yaşı 28, yılbaşı için ablam ve eniştemi ziyaret ederken tanıştım . Çok yeni daha ilişki , benim boyum ise 1.69
Avrupada yaşayan siyahi biri ile daha önce ilişkiniz oldu mu ? Zorlukları var mıdır ?
Ayyy sabah sabah kahkaha attimKongo deyince benim aklıma sadece Kırım Kongo Kanamalı Ateş geliyor![]()
Avrupada biz niye beyaz sayilmiyoriz beyaziz bizRuanda'da bu o kadar cok basima geliyor ki... Bugun sirf bu mevzular yuzunden manitadan ayrildim. Burada beyazlarin en ufak derdi olamaz para sikintisi olamaz tum beyazlar surekli afrikali erkeklerin isteklerini karsilamak zorundadirlar. Tabi iyi egitimli yurtdisi gormus is arkadaslarim Boyle diil. Fransa ve belcikada tanistigim afrikalilar da Boyle diildi. Cok farkliydi mantaliteleri. Zaten Avrupa'da biz de beyaz sayilmadigimizdan pek sorun olmaz diye dusunuyorum.![]()
Avrupada biz niye beyaz sayilmiyoriz beyaziz biz![]()