Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortopedi ye, bizde de genetik bu şekilde skolyoz var, en azından görününÖncelikle doğru yere açmadıysam taşınsın konum lütfen.belimde fotodaki gibi bir asimetri oluştu.sebebi ne olabilir bilen yazsın lütfen ve hangi uzmana gitmeliyim
Ya sabır göstermek içindi sildim.hiç mi göbeği açık kimseyi görmedinizNeden soyundunuz hanfendi![]()
Ortopedi mi teşekkür ederim.yoktu eskiden bakayım skolyoz neymiş.tesekurlerOrtopedi ye, bizde de genetik bu şekilde skolyoz var, en azından görünün
Benimde aynı şekilde belim şuan bel çukurum da kifoz var yıllardır aşırı çukur diye nefret ettim çukur kifozmuş
vücudumuz simetrik değil ki bu bir sorun olsun.Öncelikle doğru yere açmadıysam taşınsın konum lütfen.belimde fotodaki gibi bir asimetri oluştu.sebebi ne olabilir bilen yazsın lütfen ve hangi uzmana gitmeliyim
Yine kaçırdım opheliaNeden soyundunuz hanfendi![]()
Bşr de bel çukurum çok fazla evet kalçam çok dışarıda kalça üstü çukur.kifoz mu oOrtopedi ye, bizde de genetik bu şekilde skolyoz var, en azından görünün
Benimde aynı şekilde belim şuan bel çukurum da kifoz var yıllardır aşırı çukur diye nefret ettim çukur kifozmuş
Aynı şekil benimde malesef sırt üstü yatamam çok yatsam destekle kalkarım yaş ilerledikçe oda ilerledi galibaBşr de bel çukurum çok fazla evet kalçam çok dışarıda kalça üstü çukur.kifoz mu o
Hemen randevubalayım çok teşekkürler yardımcı olduğunuz içinAynı şekil benimde malesef sırt üstü yatamam çok yatsam destekle kalkarım yaş ilerledikçe oda ilerledi galiba
Elbiseler de çok güzel duruyor evetHemen randevubalayım çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Ok fizyoterapist bakayım bakalım.ona foto çekip mi göstereyimElbiseler de çok güzel duruyor evetama gerçekte öyle değil yoga pilates yapmak lazım mesela benim vücut sağa doğru eğildi baya ilk fırsatta fizyoterapiste gidecem siz de önce fizyotetapiste gidin onlar ölçüm yapıyor o sterse ortopediye yollar zaten
Yoo hayır onlar ölçüm yapacak zaten resimle olmaz benim sağdan ikinci resim gibiOk fizyoterapist bakayım bakalım.ona foto çekip mi göstereyim
Aaaa bundan bende de var bel çukuru aşırı fazla. Bele oturan elbiseler giyemem , yakıştıramıyorum kendime mesela o çukurluktan dolayı.Kiyoz hakkıında bilgi verir misiniz?Nasıl bir tedavi uygulanıyor?Ortopedi ye, bizde de genetik bu şekilde skolyoz var, en azından görünün
Benim de öyle.ben kilo aldım,dengesiz kilomaldıö diye düşünmüştüm.aydınlandım çok ama çok teşekkürlerYoo hayır onlar ölçüm yapacak zaten resimle olmaz benim sağdan ikinci resim gibi
Benim lordoz,ama son zamanlarda oturarak çalıştıgım için galiba duruş bozukluğum çogaldı,fizyoterapist ve pilatese başlamam lazım tekrar, bu arada kızım fizyoterapi 3.cü sınıf öğrencisi onun için harika bir malzemeyimAaaa bundan bende de var bel çukuru aşırı fazla. Bele oturan elbiseler giyemem , yakıştıramıyorum kendime mesela o çukurluktan dolayı.Kiyoz hakkıında bilgi verir misiniz?Nasıl bir tedavi uygulanıyor?