Benım ılk bebegımde belden asagı uyusturarak sezeryan oldum ve cok rahat bı şekılde gectı hıc agrı hıssetmedım sımdı kızım 6 yasında ve ben hamıleyım tekrar aynı belden asagı ıstıyorum ama bıraz korku var tabı acaba bunda nasıl olcak gibisinden bıde tuplerımı baglatmakta kararsızım bana fıkır verın olanlar vardır elbet nasıl gectı bana anlatın ıcım rahat etsın
kız kardeşim de böyle doğum yaptı ama onun komple narköz verdiler o doğurdu mu doğurmadımı hiç bilmez hop diye alır bebeğini...
korkmayın mağdem hamilesiniz rabbimin yardımıyla kolayca doğum yaparsınız.
tüpleri bağlatma konusunua gelince günah diye biliyorum ama ?
en etkin doğum kontrol yöntemi bi daha doğurmak istemiyosanız eşininiz izniyle yapıyolar bunuda.
Benım ılk bebegımde belden asagı uyusturarak sezeryan oldum ve cok rahat bı şekılde gectı hıc agrı hıssetmedım sımdı kızım 6 yasında ve ben hamıleyım tekrar aynı belden asagı ıstıyorum ama bıraz korku var tabı acaba bunda nasıl olcak gibisinden bıde tuplerımı baglatmakta kararsızım bana fıkır verın olanlar vardır elbet nasıl gectı bana anlatın ıcım rahat etsın
Ben de 1 hafta sonra spinal olmayı düşünüyorum ilki genel di ama ağrıları çok oldu.tüpleri bağlamayı ben de düşündüm ama dünyanın binbir türlü hali var tekrar çocuk sahibi olmanı gerektirecek bir durum olursa allah korusun. :/
İkincisi ilkinden cok daha kolay oluyor eöın olabılırsın. Bende 2 yıl arayla sezaryn oldum spınal. Temmuzda dogurdum en son. Korkma. Dua et saglıklı dogsun yavrun.
ben de iki doğumumu da farklı doktor ve hastanelerde spinal yaptımikincisinde daha da iyi bir doktora denk geldim ve güle oynaya doğdu çok şükür sadece birz safra sorunum oluyor ameliyat sırasında kusmama neden oldu ama bunun dışında hemen her işimi kendim gördüm uzun süre yatınca doğrulmakta zorlanılıyor biraz.ameliyat sonrası ağrısız geçmesi için bol su ve kahve için.kabızlık yaşamamak için de kayısı kompostosu.Allah tüm anne adaylarının her korku kaygı ve sıkıntısında yanında ve yardımcısı olsun.
geçmiş olsun bebeklerinizide sağlıkla büyütün inşallah. Bisey sormak istiyorum 2. Sezeryanı kaçıncı haftada oldunuz. Bana 2 hafta önce olunuyo dediler.
geçmiş olsun bebeklerinizide sağlıkla büyütün inşallah. Bisey sormak istiyorum 2. Sezeryanı kaçıncı haftada oldunuz. Bana 2 hafta önce olunuyo dediler.
Benim doktorum 40haftaya kadar bekleyeceksin demişti.40hafta olmasına 1 gün vardı sancım geldi gittim.oyle aldılar.tabi biraz beklettiler cunku gitmeden su içmiştim doguma alacakları aklıma hiç gelmemişti
Ama doktora göre değişebilir.yengemde sezeryan doğum yaptı 1 hafta oldu onuda 40 haftada aldılar.