Bele bardak çekmek

Doğrudur az önce burda yazan yazıyı okudum bayan üç aydır uğraşıyormuş olmuyormuş kafayı yemek üzereymiş , işte herkesin derdi kendine büyük
Yalnız neye tepki verdim biliyor musunuz bu biraz Umut tacirliği oluyor. Bilimsel bir yöntem olmadığı için insanlar bir umut diyor. Olmayınca da daha çok üzülüyor. İnşallah bir an önce evladınıza kavuşursunuz

Bi forum sitesini bilimsel kaynak olarak kullanamazsınız. Ben tüm doktorlarımın hemşirelerimin hastabakıcılarımın emeklerine acıyorum böyle köhne çağ öncesi yöntemler yüceltildiğinde. Bana yaşadığınız zorlukları anlatıp beni ikna etmenize gerek yok. Dilerseniz elbette uygulayın bunları siz ve sülaleniz. Ama yayamazsınız, övemezsiniz, asla alakası olmayan açıklamalarla doğruluğunu anlatmaya çalışamazsınız.

Insallah doktorlara döner tedavinizi olumlu sonuçlandırırsınız siz ve eşiniz.
Diğer ayki doktor randevum şimdiden hazır siz merak etmeyin o olumsuz ve güzel yüreğinizde boşa sıkmayın bebeğinize zarar iyi geceler 😊🌸

Yalnız neye tepki verdim biliyor musunuz bu biraz Umut tacirliği oluyor. Bilimsel bir yöntem olmadığı için insanlar bir umut diyor. Olmayınca da daha çok üzülüyor. İnşallah bir an önce evladınıza kavuşursunuz
Aynen öyle bilimsel olmayan birşeye bel bağlıyorum işte dediğiniz gibi umut tacirliği bir nevi . olsada şükür olmasada şükür Allah büyük inşallah isteyen tüm annelerle birlikte bir an önce evlatlarımıza kavuşuruz 🤲🏻

ele bardak çekmenin sizin tabirinizde tıpta yeri yok ama rahimdeki damarları gevşetip kan dolaşımını hızlandırdığı kesin ve yumurtalıklarında büyümesinde etkisi var kanlı canlı kendi kuzenimden gördüklerimi söylüyorum
yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum zira hayretle okudum da şu yazdığınızı...

kanlı canlı kuzenimde gördüm,kesin dolaşımı hızlandırıyor falan demişsiniz ama, tam olarak bu bahsettiğiniz etkileri oluşturduğunu nereden biliyorsunuz? mesela ne oldu da kesin diyorsunuz? kuzeninizin bu işlemden sonra gebe kalmasından bahsetmiyorum, yani ultrasonla mı baktınız, bt mi çektiniz de gözünüzle görüp KESİN diyorsunuz?

belden bardak çekip de rahmin damarlarını genişletmeye imkan yok, onun yerine sıcak su torbası alıp kasıklarınıza koyarsanız,sıcağın damar genişletme etkisiyle aynı sonuçlara ulaşırsınız mesela.

yanlış anlamayın evlat hasretiyle yanıp ufacık bir umut da olsa denemek istiyorsunuz,sizi anlıyorum,inşallah evladınıza kavuşursunuz da, ama benim sizi eleştirdiğim kısım, çok alakasız bir şeye KESİN diyip KESİN konuşmanız.

tesadüftür veya değildir,belki cidden etkisi vardır bilemem,ama bence biraz zor da,neyse, sadece kesinlikle hiçbir tıbbi temeli olmayan bir şeyin meydana getirdiği etkileri tıbbi cümlelerle ifade etmenize şaşırdım :)

bir de neden belden mesela? belle rahim ne alaka? başka bir yerden bardak çeksek yine aynı etki olacak mı? :)))

damar genişleten jinekolojik ilaçlar var, onlar da rahmin ve overlerin beslenmesini artırıyor,ama diyorsunuz ki işe yaramıyor, o zaman bu bardak çekmek ne yapıyor da gebe bırakıyor? sebepsiz infertiliteyi kan akımını artırarak engellemesi bence imkansız.

ve bence bu işlemi yaptırıp gebe kalmak da tamamen tesadüf :) yoksa yapay rahmin bile üretildiği bilim dünyasında buna el atılırdı herhalde değil mi? :)

Bana deselerki şu an yurtdışına git orda bi tedavi yapacaklar hemen hamile olacaksın ilk uçakla gitmezsem gözüm kör olsun çok yoruldum evet 1.5 senelik dönem bazı kişiler için çok sz bir zaman dilimi olabilşr ama bu zamanda yaşadıklarım 15 seneye bedel oldu adım tembel geline çıktı bu aydamı adet olduna çıktı .Rabbim görüyor biliyor ona sığınıyorum Allah büyük
Milleti takma cnm onlar hep konuşurlar 😏

1,5 sene uzun bir zaman sayilmaz. Sizin butun tahlilleriniz yapildi mi? Esiniz sperm testi verdi mi? İki tane kimyasal gebeliginiz olustuysa demek ki sizin gebe kalmakla ilgili bir sorununuz yok, devamiyla ilgili var. Genetik test vs yaptirdiniz mi?
Bele bardak cektirmek nedir ustelik? Yok artik lebron james diyorum 🤦🏼‍♀️

Back
X