Ahh kizlar ben de bir kp var ki sormayin gitsin

Adam ne yapsam da şuna para vermesem. Ne yapsam da bunu bedavaya getirsem diye plan yapan biri resmen.
Bu zamana kadar kv me de hiç bir sey almamış. Kendisinin maaşı var yok yoksul değil. Derme çatma da olsa yaşadıkları ev kendinin.
Küçük bir ilce de yaşıyorlar harcayabilcekleri para belli pes peşe küçük çocuğu da yok ki adam yetişemiyor desek. Eskiden beri böyle biriymiş anlaşılan. Esime bu yaşına kadar bir çöp almamış.
Biz yeni evliyiz 7 aylık. Esim askeri personel maalesef kendi çabaları ile ancak bu mesleğe sahip olabilmiş.
Kaynimda büyük oda asker.
Ama bu adam başımıza dert resmen. Evlendik düğündeki takıları vermedi. Esimle kavga ede ede zor aldık birazını. Gelinin üstündekileri bile alacak bir adam.
Sonra evlendik borcumuzu kapattık onlarla. Adam kendi evi sobalı diye kendi evinde kalmıyor. Sizin ev kalorifer zaten oğlum ödüyor parasını diye düşünüyor geldim mi gitmiyorlar ailecek.
Şimdi de babalarından kalan arsaya müteahhid ev yapıyor. Iki de bir yeni eve çıkacaz eşyalarımızı oğlum alacak deyip duruyor milletin yanında. Biz daha kendi mobilya borcumuzu ödeyemedik. Dogumuma 3 ay kaldı o da ayrı bi masraf bizim için.
Şimdi de tv leri bozuldu. Bizim evdeki tv yi alıp götürmek istiyor. 4500 tl almıştık.
Oğlum kendine bidaha alsin diyor.

Sanki oğlu holding sahibi. Afrinde butün gün ateş altında duruyor. Hamileyim çocuğun büyüdüğünü bile göremedi 5 aydır orda.. zaten evleneli 7 ay oldu. Bu adamin hiç mi vicdanı yok acaba..
o çocuk orda ateş altında para kazanırken bu oğluna nasıl kıyıyor boyle ya. Torunu doğacak yakında bir çöp dahi almadı almaz da eminiz bundan.
Tek istediğim bizden bişey istemesinde bize bisey de almasin..

daha yeni de dedi sizin tv yi arayalım da göndersinler diye bizim olsun siz yeniden alın diye. Bende saygisiz bir insan degilim. Susuyorum sadece .
Ne diyim napiyim bilmiyorum bu adama artık. Hamilelik hormonlarıyla birlikte sinirlerim tavann kızlar