Belgesel önerileri

LADY VEGA

İnan yok kimseye savaş açasım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.620
34.900
Hanımlar merhaba
Bu başlık altına izlediğiniz belgeselleri ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Böylece izleyenlere fikir de vermiş oluruz.
 
Ben Netflix'te Gezegenimiz ve Dünyada Gece belgesellerini öneririm. Çok beğendim. Ha bir de Rise of Empires Ottoman'ı tavsiye ederim.
 

.

.

Bunlardan çok etkilenmiştim.

Ben az önce Food. İnc adlı belgeseli izledim. Kapak görselini de ekledim. Kapitalizm etkisi altında kalan gıda sektörüne dair öyle güzel bir belgesel ki. Bugün çocuklarda erken ergenlik, rahatsızlıkların ilaca tepkisizliği gibi pek çok durumun temel kaynaklarından biri yediğimiz besinlerin perde arkasındaki hileler. Herkese özellikle bebeği ve çocuğu olan annelere şiddetle tavsiye ederim.
 

Eklentiler

  • MV5BZGNhYTA1ODMtY2M5Yy00MTYwLWFlZmEtNDM4M2I4ZTI2ZmVmXkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_.jpg
    MV5BZGNhYTA1ODMtY2M5Yy00MTYwLWFlZmEtNDM4M2I4ZTI2ZmVmXkEyXkFqcGdeQXVyNTA4NzY1MzY@._V1_.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 55
vegan-rehber-filmler-poster-what-the-health-300.jpg

Sağlık komplosu olarak geçiyor Türkçesi. Vegan kültürü üzerine hazırlanmış bir belgesel fakat şekerin ne kadar zararlı olduğunu da bir kez daha göz önüne seriyor
 
Hanımlar merhaba
Bu başlık altına izlediğiniz belgeselleri ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Böylece izleyenlere fikir de vermiş oluruz.
Merhaba, geçtiğimiz günlerde David Attenborough: Gezegenimizden Bir Yaşam adlı belgeselini izledim. Netflixte var oradan bakabilirsiniz veya normal dizi film sitelerinde de vardır muhtemelen. Oldukça etkileyici bir belgesel açıkçası. Biz gündelik sorunlarla savrulup giderken aslında ortada ne kadar büyük bir çevre ve gezegen sorunu olduğunu yüzümüze vuran başarılı bir anlatımı var. Zaten bana da bir hocam önermişti, ben de kesinlikle öneriyorumm.
 
X