Belgin Kostak Nasıl Fal Bakıyor ?

hilari

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
308
174
303
İstanbul
kızlar ben belgin Kostak'ın methini çok duydum. zaten çok ünlü bir hanım kendisi. önceleri izmirde çalışırken şimdi istanbul maslakta yeri var ve yılın belli dönemleri yine izmire gidiyormuş. bir çok ünlü ona gidiyomuş sanırım bu yuzden biraz pahalı 150 TL'ye fal bakıyor. ama ne falı bakıyor nasıl bakıyor söyledikleri çıkıyor mu bilmiyorum.. bilen, giden , duyan varsa yazsın paylaşalım öğrenelim hadiii

Ben yakın zamanda gittim. Seansın büyük bir bölümü beyin jimnastiği biçiminde geçiyor. İsimleri belirlemek için alfabenin 29 harfini sayıyor; bu var mı bu yok mu gibi sorular. Birazcık analitik düşünce yeteneği gelişmiş biri bunu yapabilir. Doğum tarihlerini de bulamıyor.. Bu kısımda bariz biçimde sallıyor kanımca..
Gelecekle ilgili 3-5 tane yorum yaptı; bir tanesi çok çok yakın zaman için.. Benim açımdan olabilmesi mümkün olmayan bir gelişme.. Eğer bu doğru çıkarsa; o zaman helal olsun derim.. Buraya da yazarım sonucunu.. Ben bu konuya kilitlenmiş durumdayım, çünkü gün verdi bana..

tekrar merhaba.. Bugün için bana verilen süre doldu ve hatta konuyla ilgili olumsuz bir durumda yaşandı. kısa süreli vermiş olduğu 2 öngörüde de yanıldı.. bence bu kadına gidipte 150 lirayı çöpe atmanıza gerek yok.. sadece paranızı kaybedersiniz..
sevgiler..

verdiğin bilgi için teşekkür ederim. bende gitmekten vazgeçmiştim ona zaten, yerine daha iyi birini buldum

korkunç bir kadın. nasıl bu kadar ünlü oldu da istanbula gitti anlamış değilim. ben ona gittigimde kemeraltinda bakıyordu. 35 tlydi. we tek kelimeyle rezaletti. alfabedeki 29 harfi de sayarak annemin babamin kardesimin isimlerini soylemeye calisti ve tam 20 dakika icinde ucunun de ismini bildi. ( kutluyorum) tabi yaklasik 100 tahminden sonra :/ geri kalan 5 dk da da erkek arkadasima camur atti,bir aylikti daha iliskimiz we onunla ilgili birşeyler soylesin istemistim ama ne serefsizligi kaldi, ne adiligi, ne yalanciligi, ne dolandiriciligi.. bi kac haftaya ayrılacaksınız bi daha da gorusmeyeceksiniz zaten çok karaktersiz bir insan dedi.. ( bu arada o zamanki erkek arkadasim şu an 4 yıllık kocam we dunyanin en iyi insani.. ) yani sonuc olarak tutturdugu tek şey anne baba we kardes adım, e bunlari da ben zaten biliyorum yani diyorum yaa, inanılır gibi degil, bu kadar berbat fal bakan bir insan nasıl bu kadar populer oldu, nasıl yuz elli tl alıyor inanamıyorum inanamıyorumm we bu kadina kimler gidip te memnun kalıyor bilmiyorumm :)

bende gitmiştim izmire geldiğinde. bildiği şeyler oldu ama dediği hiçbirşey gerçekleşmedi :) genel olarak isim bulmaya çalışıyor işte ne bileyim isminde a var desemde b var diyor saçma saçma.

bence o kadar para vermeye değmez.ben pişman oldum.

geçen yaz bahçeşehirde ki villasına gittim 2 kız arkadaşımla beraber ,fal 1 saat kadar sürüyor ve 55 dakikası harf tahmini ile geçiyor ...100 tl vermiştik kişi başı ve neredeyse hiiiiç bir şeyi bilemedi hem de sadece benim değil diğer arkadaşlarım içinde geçerli...ve bir de bu arada aşırı küfürlü konuşuyor benden uyarması...paranıza cidden yazık etmeyin arkadaşlar ..kocaman bir SIFIR...

Hay

Hayatımda bu kadar sahtekar rezalet uyduran bir kadın görmedim kocasıda ayrı anormal eve girince Büyük önder Atamızın fotografları dikkatimi cekti ve içimden mutlu ataturkcu bir aile diye belgin hnm içerde arkadasıma fal bakarken eşiyle konustum(vakit geçsin diye)tam bir ataturk düsmanı oldugunu ve tayyip erdoğan fanatıgı oldugunu görümce ekstra nefret ettm fala gelince tamamen sallıyor sakın gitmeyin

Tam bir sahtekar gitmeyin fal filan baktıgı yok sallıyor resmen

Bilemiyor bide hayır bilemedin diyince seni azarlıyor hiçbişey bildiği yok yalan dolanla insanları kandırıyor arkadaslar sakın gitmeyin sakın paranıza zamanınıza yazık herkes birbirini uyarsın

izmir alsancak telve cafe muhakkakki denenmesi gereken bir yer yunan ali diye bir genc gelmiş akıllara zarar diyorum size manyak bir sey harika boyle falcı olamaz falcı demek bile hakaret bence deneyin yeni birini kesfetdıgımde paylasıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…