korkunç bir kadın. nasıl bu kadar ünlü oldu da istanbula gitti anlamış değilim. ben ona gittigimde kemeraltinda bakıyordu. 35 tlydi. we tek kelimeyle rezaletti. alfabedeki 29 harfi de sayarak annemin babamin kardesimin isimlerini soylemeye calisti ve tam 20 dakika icinde ucunun de ismini bildi. ( kutluyorum) tabi yaklasik 100 tahminden sonra :/ geri kalan 5 dk da da erkek arkadasima camur atti,bir aylikti daha iliskimiz we onunla ilgili birşeyler soylesin istemistim ama ne serefsizligi kaldi, ne adiligi, ne yalanciligi, ne dolandiriciligi.. bi kac haftaya ayrılacaksınız bi daha da gorusmeyeceksiniz zaten çok karaktersiz bir insan dedi.. ( bu arada o zamanki erkek arkadasim şu an 4 yıllık kocam

we dunyanin en iyi insani.. ) yani sonuc olarak tutturdugu tek şey anne baba we kardes adım, e bunlari da ben zaten biliyorum

yani diyorum yaa, inanılır gibi degil, bu kadar berbat fal bakan bir insan nasıl bu kadar populer oldu, nasıl yuz elli tl alıyor inanamıyorum inanamıyorumm we bu kadina kimler gidip te memnun kalıyor bilmiyorumm :)