Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı durum bende de var ve halen devam ediyor. sırt üstü yattığım da daha çok ağrıyor ama ayaktayken de aşırı bir ağrı var, bazen oturup ağlıyasım geliyor.
neredeyse 8 aydır doğru düzgün uyumadım, sağ kaburga kemiklerimin ağrısı da cabası. Bazen bu ağrıların doğumdan sonra da geçmeyeceği hissine kapılıyorum ama çok şükür ki geçiyor.
2 dk da bir wc ye gitmekten ise gına geldi. Bazıları hamilelik bir hastalık değildir diyor ben deli oluyorum. Artık yoruldum ve dayanacak gücüm kalmadı, psikolojim bozuldu.
kızlar o ağrılar magnezyum takviyesiyle geçiyo haberiniz olsn.
benm de daha 4. ayda fln başladı kuyruk sokumu ağrısı özellikle mahvediodu beni,dr.a anlattım magnezyum ekskliğinden ddi,magnezyuma başladım ve ohhh dedim yani..
geçenlerde bi 5 gün fln kullanmadım abooooww ölüyodum resmen ağrıdan,yok anacım kesin magnezyumdan didim
bi danışın dr.larınıza derim
ilerki zamanlartdaki ağrtıları anlayabiliyorum ama benim için daha çok erken sonra napacam bilmiyorum dra danıştım olabiliri dedi magnezyumu ihmal etme dedi ama ben onu içemiyorum midemi mahvediyor mecburen çekiyorum ALLAH hepimize sabırlar versin
kızlar o ağrılar magnezyum takviyesiyle geçiyo haberiniz olsn.
benm de daha 4. ayda fln başladı kuyruk sokumu ağrısı özellikle mahvediodu beni,dr.a anlattım magnezyum ekskliğinden ddi,magnezyuma başladım ve ohhh dedim yani..
geçenlerde bi 5 gün fln kullanmadım abooooww ölüyodum resmen ağrıdan,yok anacım kesin magnezyumdan didim
bi danışın dr.larınıza derim