belim çok ağrıyor!!!!!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar daha 5.ayıma yeni girdim ama belim çok ağrıyor özellikle yatarken bir taraftan diğer tarafa dönem,yorum bel ve kalça ağrısından ne taradıma yastık koyacağımı şaşırıyorum

özelliklede sırt üstü yattıgında dimi böyle bel kemiğin sanki ufalanıyomuş gbi kemiklerin arasına et sıkıyomuş gibi oluyo
o dert bendede var es kaza sırt üstü yattıysam hele birde ayaklarımıda uzattıysam gelde kımılda

ama bu sadece hamileliğe özgü bişey benim ikinci hamileliğim doğumdan sonra geçiyo

eğer normal doğum yapıcaksan doğum sonrası sadece eğildiğinde belin sızlıyo o kadar oda bi süre sonra geçiyor

anne olmak kolay değilmiş :44:

aynı durum bende de var ve halen devam ediyor. sırt üstü yattığım da daha çok ağrıyor ama ayaktayken de aşırı bir ağrı var, bazen oturup ağlıyasım geliyor.
neredeyse 8 aydır doğru düzgün uyumadım, sağ kaburga kemiklerimin ağrısı da cabası. Bazen bu ağrıların doğumdan sonra da geçmeyeceği hissine kapılıyorum ama çok şükür ki geçiyor.
2 dk da bir wc ye gitmekten ise gına geldi. Bazıları hamilelik bir hastalık değildir diyor ben deli oluyorum. Artık yoruldum ve dayanacak gücüm kalmadı, psikolojim bozuldu.

hamileleik tabi ki bi hastalık değil ama bende bazen gözyaşlarımı kasık ve vajina ağrılarım yüzünden tutamıyorum:-(((sabrediyorum.sadece sağlıkla 37-38 haftalara getireyim yeter diyorum..

sırt üstü yatmayın arkadaşlar
sol tarafınıza yatın ve bacak aranız bir yastık koyun
gerekirse belinize de bir yastık koyun ve yaslanın
o şekilde uyuyun
birde qündüz ev işi vs yaparken eğilme hareketlerinize dikkat edin
ve bolca yürüyüş yapın...
hem ağrılarınız azalır hemde kolay bir normal doğum yaparsınız..
hepinize şifalar diliyorum...

arkadaşlar geceleri sol tarafıma yatmaya özen gösteriyordum ancak sol kaburga kemiğimde kas incinmesi olmuş drum da sırt üstü yatma da sağ tarafına yat dedi ancak gündüz yatıp tv izlerken mecbur sırt üstü yatıyorum gözlüklüyüm ben öteki türlü izleyemiyorum ve işte o zaman ağrıdan ölüyüyorum ben ağrılara katlanırım o bişey değil de acaba gündüz sırt üstü yatmam bebeğe zarar verirmi

39+4 bugün bitiyor ara ara belim ağrıyor ama güçlü ağrılarBacak ağrım var biraz hele şu kalçalar rutin her gün ağrıyor geceleri adet sancıları ve uyuyamamalar,wc uyanmaları derken bebeğin karnımda uyanıp uyutmaması :)Sabır Allahım sabır doğursam bi an önce :)Kısa süreli tamamda uzun süreli ve uyuma şeklinde sırt üstü yatmayın arkadaşlar çok zor ama bebeğiniz herşeye değer:)

ben zaten ne sağıma ne soluma doğru düzgün yatamadığım için ara sıra da sırt üstü yatıyorum. Ama hiç birinde de rahat edemiyorum. soluma ve sağıma yattığım da kaburgalarım çok kötü batıyor ve ağrı yapıyor bir de bebek şekilden şekle giriyor kaburgalarım engel olmasa boğazıma çıkacak hissi bile veriyor. hakikaten artık dayanacak gücüm kalmadı. en rahat oturmak onda da kuyruk sokumu ağrı yapıyor. inşallah hepimiz hayırlısı ile sağ salim bebeklerimizi dünyaya getiririz de rahat bir nefes alırız. hoş ondan sonra da uykusuz geceler-gündüzler bizi bekliyor ya neyse. En azından ağrımız sızımız kalmayacak

kızlar o ağrılar magnezyum takviyesiyle geçiyo haberiniz olsn.
benm de daha 4. ayda fln başladı kuyruk sokumu ağrısı özellikle mahvediodu beni,dr.a anlattım magnezyum ekskliğinden ddi,magnezyuma başladım ve ohhh dedim yani..
geçenlerde bi 5 gün fln kullanmadım abooooww ölüyodum resmen ağrıdan,yok anacım kesin magnezyumdan didim
bi danışın dr.larınıza derim

Benim yaşadıklarım magnezyum eksikliğinden değil hamileliğimin ortası ve başında daha azdı rahatsızlıklarım Şimdi arttı ama doğum geldi dr normal diyor ilaca gerek yokmuş.Ama dediğin doğru magnezyum eksikliği vücutta ağrı,kramp yapıyor dikkate alınıp dr söylenmesi gerekir

ahhh su bel agrilari bende bi iki haftadir cok siddetli hafifi bel egzersizleri yapiyorum ebemizin önerdigi baskada bisey yapamiyorum bide magnezyumu kestim dogum yaklastigi icin üstüne bide kramp eklendi, bu agrilari cekmek zorundayiz hos seninki neden bukadar erken basladi anlamadim ya doktoruna danistin mi

ilerki zamanlartdaki ağrtıları anlayabiliyorum ama benim için daha çok erken sonra napacam bilmiyorum dra danıştım olabiliri dedi magnezyumu ihmal etme dedi ama ben onu içemiyorum midemi mahvediyor mecburen çekiyorum ALLAH hepimize sabırlar versin

Dr a midene dokunduğunu söyle ve içmeye çalış magnezyum sana iyi gelir Bi arkadaşında senle aynı sorunu yaşıyor bırakınca kramp falanda giriyomuş aman iç dedim Bide magnezyum olan gıdaları almayı dene

MAGNEZYUM İÇEREN BESİNLER NELERDİR?
Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır

dün gece resmen bacak ve kalça ağrısından geberdim.ilk defa dün gece başladı.20.haftaya yeni girdim.anam ne kötüü şeymiş yavvv.oyuldu resmen bacaklarım.:-((((magnezyum eksiliğidir umarım tablet alınca geçer.-((

arkadaşlar bende hamileyken bel ağrısı çok çektim belimden aşağı bacağım hatta topuğuma kadar vuruyordu ağrısı genelde.özellikle yattığımda dahaçok hissediyordum ağrılarım artıyodu o günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu ne iş yapabiliyordum ne doğru düzgün yürüyüş yapabiliyordum doktorum ağrı kesici krem vermişti yatmadan önce eşim belime masaj yapıyordu o biraz rahatlatıyordu. ama doğurduktan kısa bir süre sonra herşey normale döndü çok şükür bütün ağrılarım geçti.bu günler zor ama çok şükür geçecek

bebeğin terstir canım o ayayip bel arası yapar sol tarafına yatarrak dinlenirsen daha iyi olur.

bel ağrısı çok kötü birşey ve bendede fıtık var düşünün. mahvoluyorum canım gidiyor resmen ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çalışıyorum bide akşamları genelde bel ağrısı çok şiddetli oluyor. bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum. yan yatmak lazım ama ayağa kalkamıyorum yatıncada, yani okadar kötü haldeyim

kızlar o ığrenç ağrıyı bende çekıyorum 6 aylık hamıleyım ve 4.cu aydan berı magnezyum takvıyesıde alıyorum ama egerkı ış yapıyosam banamısın demıyo 1 saat ayakta kalıyım ev ışı yapıyım oturamıyorum resmen kuyruk sokumum batıyo bacagım kopucak gıbı oluyor sanırım bunun bı çozumu yok doktrorum bana kendını çok yorma dedı ama yapabılcek bışeyım yok çunku evımın ışını kendım yapıyorum ve bu ağrıyı çekıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…