Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar belim bugün çok ağrıyor adım atamıyorum. Dün gecede göbeğim ağrıyordu. Benim gibi olan var mı acaba sizce acile gideyim mi 1,5 saat uzaklıktayım
Bnm ilk gebeligimdede bel ağrısı çok yaşadım bu gebeligimdede yaşıyorum birazda yürüyüp veya ev işleri falan yaptığımda daha çok ağrıyor bugunde kuyruk sokumum ağrıyor
benimde belim ve kuyruk sokumum cok agriyor.ama geciyor siddetli ve uzun suren agrilarsa bi doktora gitmende fayda var.benim agrilarim dayanilamicak kadr kotu degil.cok yuruyunce ayakta durunca vs agriyor.
Ben kaç kez gittim bel ağrısından bişey olmaz deyip gönderdiler en son çok ağrıyor dedigimdede kalsiyum hapı yazdı ve gerçekten geçti seninde devam ederse bir sonraki muayanende mutlaka sole doktoruna belki seninkide kalsiyumdandir