Iyi geceler
Arkadaslar,benim belime daha once bir agri girmisti 2-3 gun boyu gecmedi
Sonra kendiliginden gecti ama bir sertlik var elime geliyordu ama acimiyor diye umursamadim bugun ara ara tekrar agrı girdi kiriclenme filan midir belimin sag tarafinda sertlik ? Elime geliyor cok buyuk degil ama disardanda belli degil elimle ovunca anliyorum
Iyi geceler
Arkadaslar,benim belime daha once bir agri girmisti 2-3 gun boyu gecmedi
Sonra kendiliginden gecti ama bir sertlik var elime geliyordu ama acimiyor diye umursamadim bugun ara ara tekrar agrı girdi kiriclenme filan midir belimin sag tarafinda sertlik ? Elime geliyor cok buyuk degil ama disardanda belli degil elimle ovunca anliyorum
Gecmıs olsun. hemen bır doktora gıdın ama bazı doktorlar konuyu abartabılıyor annemden bıkıyorum hemen amelıyat yapmamız lazım dıye gırıs yapanlar oldu halbukı ufak tefek şeylerle ıyılestı.
Bır de bır arkadas yardımcı olmak amacıyla yazmış SICAK tut dıye ama benım anneme de SICAK koymamasını soylemıstı onun Hastalığına soğuk ıyı gelıyormus.
Tesekkur ederim zorlamadim hic agir bisey yapmiyorum ama aklima tek sey motorun oturma sekli yada bellik kullanmiyorum sicak soguk demeden uzun yol yaptim hep acaba onlar mi cikiyor simdi
Esime yaptirmistim masaj filan oyle gecmisti bugun tekrar etti
Tesekkur ederim zorlamadim hic agir bisey yapmiyorum ama aklima tek sey motorun oturma sekli yada bellik kullanmiyorum sicak soguk demeden uzun yol yaptim hep acaba onlar mi cikiyor simdi
Belli bir zamandan sonra her insanda oluyor ama derecesi önemli. Tabii ben şu an ihtimal üzerinden konuşuyorum, tam teşhisi doktor koyar zaten. Şimdiden geçmiş olsun.