• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri ''belinde'' saçları var ''omuzlarda'' kestirmelimi??--acil öneri lütfen--

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_mysterious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
510
0
46
Diğer
kızlar kardeşim saçlarını kestirmek istiyor fakat çok kararsız.şuan saçları belinde,16 yaşında ve 3-4 senedir uzun saç kullanıyor.omuzlarda ve dümdüz kestirmek istiyor fakat tereddütte.çünkü alnı geniş ve gözlük kullanıyor.ayrıca saçları dalgalı,o boyda bi saçta nasıl durur bilemiyor.sizin önerilerinize acil ihtiyacımız vaar. :61:

eğer artık uzun saçtan bıkmış, çok sıkılmışsa tamam ama diğer türlü büyük değişikliklere zor alışılıyor. dalgalı saçları kısa kullanmak biraz zor. uzunken kabarsa da, şekilsiz de dursa görüntüde pek sorun olmuyor ama kısayken saçlara hakim olmak uğraştırıyor insanı.

:50: değişiklik istiyosa göğüs hizasında kestirsn ..hem hala uzun bi saç olur hem de pişman olmaz kısacık oldu diye.değilse çok zor alışır aman diyimm...

eğer artık uzun saçtan bıkmış, çok sıkılmışsa tamam ama diğer türlü büyük değişikliklere zor alışılıyor. dalgalı saçları kısa kullanmak biraz zor. uzunken kabarsa da, şekilsiz de dursa görüntüde pek sorun olmuyor ama kısayken saçlara hakim olmak uğraştırıyor insanı.

saçları ince telli fakat çok fazla o da kabarmasından korkuyor yoksa dalgalı olmasının pek bi önemi olduğunu düşünmüyor çünkü şekil verebilirmiş gibi geliyor ona.

:50: değişiklik istiyosa göğüs hizasında kestirsn ..hem hala uzun bi saç olur hem de pişman olmaz kısacık oldu diye.değilse çok zor alışır aman diyimm...

kuaförü omuz hizasındaki saçların şekillenmesinin çok zor olduğunu söylemiş ve sizin gibi göğüs hizasında saç önermiş ama o da diyorki ya hep uzun olsun ya kısa.

göğüs hizasında kestirip v şeklinde önleri kısa yaptırabilir
ben de uzun saçtan bıkınca öyle kestirmiştim önden kısa görünüyor arkadan uzun hem dalgalı saçlarını da biraz yatıştırır
aralara da katlar atarsa güzel olur bence kahkülü de yan perçeme çevirir al sana değişiklik:)

hıı evet önleri katlı kısa kestirip arkayı uzun bırakabilir..

ama bence kısa kestirmesin benim şuan saçlarım omuzlarımda ve kendi haline bırakıyorum ama şekil almıyo mesela uzasın diye bekliyorum biraz.çünkü şekle girmiyo gerçekten de

kızlar kardeşim saçlarını kestirmek istiyor fakat çok kararsız.şuan saçları belinde,16 yaşında ve 3-4 senedir uzun saç kullanıyor.omuzlarda ve dümdüz kestirmek istiyor fakat tereddütte.çünkü alnı geniş ve gözlük kullanıyor.ayrıca saçları dalgalı,o boyda bi saçta nasıl durur bilemiyor.sizin önerilerinize acil ihtiyacımız vaar. :61:

Çok sıkıldıysa bob modeli kestirsin çene hizasında, bir fotosunu koyun görelim ama saçlarının şimdiki halini

Back
X