• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BELİNDEN DARBE ALMIŞ

Ya bu tip durumlarda direkt kliniğe aldrp sonra facebooktan ilan açıp 2 3 gün içinde parasını topluyorlar o şekilde yapsanız hem kedi daha fazla acı çekmemiş tedavisine baslanms olur

Evet ama artık kliniklerin çoğu ücret olmadan almıyorlar

Evet ama artık kliniklerin çoğu ücret olmadan almıyorlar
Facebookta yayinladiysanz aldırırlar yada veteriner tavsiye ederler istanbul da cogu hayvansever bu şekilde yapıyor hep takiptym biliyorum senet imzalayıp parayı toplayıp ödesin o sekildede yaparlar ve para mutlaka toplanır

Facebookta yayinladiysanz aldırırlar yada veteriner tavsiye ederler istanbul da cogu hayvansever bu şekilde yapıyor hep takiptym biliyorum senet imzalayıp parayı toplayıp ödesin o sekildede yaparlar ve para mutlaka toplanır

Şimdi 153'ü arayacak eğer o da olmazsa öyle yapacak

İsim de eklerseniz bakıcam . Facebook daha etkili sanıyorum. Geçen gün biçerdövere giren kedi için toplandı. Onu hala takipteyiz. Bunun için de yapılır

İsim de eklerseniz bakıcam . Facebook daha etkili sanıyorum. Geçen gün biçerdövere giren kedi için toplandı. Onu hala takipteyiz. Bunun için de yapılır

Facebookta bütün kedi gruplarında paylaşmış bir arkadaşımız kedi aşıkları galiba ismi de

Facebook hayvan severler sayfası var ordan yetkililere haber verin.
Ama veterinerlerle konuşsun mutlaka alırlar.

Gelişmeleri yazıcam buradan hayvan ambulansı fikrini verenler sağolun onlarla konuşucaz

Yazik ya nasil vicdabsizlik insallah insanoglunun eziyeti yuzunden bu hale gelmemistir diye dusunmek istiyorum insallah tez zamanda yardim bulursunuz

Burada , İstanbul da yaşayan çok hayvan sever var. Illa biri harekete geçecektir.

Çok üzücü. Eğer kasti yapılmışsa daha üzücü :(

Belediye ya da üniversitelerin veterinerlik fakültesini arayıp, bir danışın.
Ücretsiz bir şekilde sahiplenip; tedavisini yapabiliyorlar.

Back
X