belirsiz çalışma saatleri olan eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

Ne guzel bir insanin iyi kötü yönüyle kendini tanıması ve cok acik olmasi.
Bence mutlu evliligin sirri bu
benim annem de cok cekilmez,kaprisli ve simarik bir kadin. Bazen de atarli-cabuk parlar falan. Ben cocugu olarak tahammul edemiyorum ama babam onun bu hallerini de cok seviyor. Bazen sevgililik doneminden bir olay anlatiyorlar -yine annemin çekilmez hallerinin oldugu :) adam boyle sevmis,kabul etmis. Bir gun de nisanliyken babam ona ulaşamamış biraz darlamis neredeydin falan. Annem de "neredeysem oradaydim. Ben böyle sorulara gelemem. Bir daha sorma" demis. O gunden sonra geçen 30 yil boyunca 'neredeydin' sorusunu sadece annem sorabiliyor evde :)
Bence mutlu evliligin sirri bu. Ama benim (kendi etrafimda da en cok gordugum) kadin olsun erkek olsun insanlar karsisindaki daha cok sevsin diye olmadigi biri haline bürünüyorlar. Mesela kiskanc ama kiskanc degil gibi davraniyor. Anlayissiz ama kendini tutuyor, Ya da hayatinda yan sehre bile gitmemis "yol arkadasimi bulamadim,hele evlenelim senle akdenizi kiyi kiyi gezeriz" diyen insanlar evlenince koltuktan spatulayla kaziniyor... sonra "ben niye mutsuzum"
Keske herkes kartlari acik oynasa, bu hallerini kabul etmenin disinda bu hallerini seven kisilerle evlenseler. Kopruyu gectikten sonra kimseyi hayal kirikliguna ugratmasalar...

Konuya gelince insanin icinde aldatmak olsun karşısındakini cok rahatlikla aldatir. En basitinden tanıdığım bir cift vardi. Biri baska biriyle konuşmaya baslamis,demis ki flortune "whatsappta online olmayi sevmiyroum ya. Is icin vs yaziyorlar uyuz oluyorum. Gel senle kakaotalk indirelim" sevgilisi de gozluyor cocugun son gorulmesi hep son konustiklari saat. Ne kadar sadik diyor. Oysa kiii....
Burada aldatilan nice kadin konusu var. Kacinin sevgilisi asker polis doktor? Cogu ozel sektorde sabah cikip aksam gelen insanlar...
Ben kiskanirmiydim?
Bir sevgilim geceleri tarlabasinda bir otelde resepsiyonda ise baslamisti ve cok mutlu olmustum gun icinde -is cikislarimda vs vs her an musait artik diye :)

Benim içim çok rahat, çünkü sevgisine, Allah korkusuna, kendine saygısına inancım sonsuz. En ufak vakti olduğunda benim yanıma koşacağından gram şüphem yok, öyle de oluyor çok şükür

çevrenizdeki herkes arkadaşınız gibiyse kocanız imam olsa da korkarsınız tabi
neyse, güvensizsen ilişkine devam etmiyceksin, kıskançsan kendi içinde çözemiyorsan gidip yardım alıcaksın.

Guvenmediginiz insanlarla evlenmemeniz gerekir. Her şeyin temelinde güven vardır. Benim eşim aylarca şehir dışında ya da yurtdışında oluyo bir kere böyle bir kıskançlık yaşamadım . Eşime elbette güveniyorum. Aldatma mevzusu ahlak mevzusudur yani eşim beni çok seviyo asla aldatmaz demiyorum . Eşim aldatmaz çünkü ahlaklı bi adam olduğu için bunu kendine yapmaz. Beni sevmese bile yapmaz o yüzden. Benim eşimden suphelenmem aynı zamanda onun da benden suphelenmesini gerektirir çünkü aynı şekilde ben de ondan uzağım yani uzakta diye aldatacak diye yanımızda taşıyacak değiliz çanta degilki.

C Captan price, elbette aldatırlar ama bir yerde insan şüphelenir; neden bu saatte dışarıda, niye yine dışarıda gibi ama başka bir meslek grubu olsa; amirim çağırdı, nöbet var, hasta var, der gider. Mesela örnekteki arkadaşım gece 1-2 de adamın ofisinde buluşuyordu. Bu arada arkadaşım derken, yakın değil.

evli değilim ama son 2 sevgilimde doktordu , şimdiki de öyle . hiç bir zaman kıskanmadım , kıskanıp kendine eziyet etmek hiç bir seyi değiştirmiyor , bir adamın mayası bozuksa yine yapıyor

Herkes sevdiğini kıskanır
Meslekle ilgisi ne
İş seyahetine çıkıyor insanlar?
Nöbet neymiş ya
Güven meselesine gelince bu devirde erkeklere güvenmem ama hafiyelik de yapmaya gerek yok
Aldatıcak adam aldatır
Ben bunu önleyemem ki

Eşim asker hiç öyle şüphelerim olmadı. Hatta ekstra arkadaşlarıyla zaman geçirir ona rağmen böyle bir şey hissetmedim. Kimse için sonsuz güvenemezsin yapcak olduktan sonra ne olursa olsun yapar. Bizde o zaman gerekeni yaparız.

geçenlerde instasına bi mesaj gelmiş gül Allah güldü sonra bana gösterdi zaten hep birlikte okuyoruz işte dekolteli bir resim memeler ağızda demin ...... filmini izledim vıdı vıdıd dedim öpücük gönderelim manyakmısın diyo hayat birini kıskanmak için çok kısa bence ya bırakın o sizi kıskansın daha güzel oluyo valla :)

Yoo. Böyle genellemeleri de çok abuk buluyorum. Her doktor, polis, asker aldatıyor mu yani; saçmalık. İsterse maden ocağında çalışsın aldatmak isteyen adamı tutamazsınız zaten.

Dipnot: Arkadaş çevrenizi değiştirin.

Asker esi olmanin veya bu meslekleri yapmanin zorluklari zaten yetiyor birde biz zorlastirmayalim dugun dernek bayram seyran ozel gun diye birsey yok bu mesleklere bazi seyleri kabullenmek gerekiyor malesef ne arkadaslarimiz var cocuklarinj dogumdan 4 5 ay sonra kucaklarina alabiliyorlar evlendigi gunun sabahi apar topar goreve giden 6 7 ay gelmeyen arkadaslarimiz var bizimde basimiza geldi 3 aylik evliyken 7 aylik goreve gitti esim vs vs daha ne zorluklar var yasanan babasinin cenazesine gorevden zor zar geleni mi ararsiniz kendi dugunune gec kalanimi bu hayatlara sahit oldugunuzda sag saglim eve geldiklerine sukrediyorsunuz ne yalan soyleyeyim ilk baslarda cok bocaladim cok bunalttim esimi yasadikca daha iyi anliyorsunuz kabulleniyorsunuz onlarin elinde olan birsey degil asker polis doktor bu meslekler once isleriyle evli malesef...
Konuya gelince arkadaslara katiliyorum tamamen karakter meselesi yapacak olan adam gozumun onunde yapar ruhum duymaz diye dusunenlerdenim

Yahu ben de okuyunca ne anladım :)) Ben her gün belli saatte işyerine gitmek zorundayım, nişanlımın çalışma düzeni çok esnek istediği gibi yatıyor, evet yastığı yorganı çok kıskanıyorum demeye gelmiştim :))

Kıskanmıyorum o kıskansın benı ben daha az calısıyorum

ben hep yalancı tiplerle karşılaştığım için çok tedirginim gerçekten. rahat olanları tebrik ediyorum.

Aldatma işini” fırsatını bulmak “ olarak düşünmeyin.
Cevabım hayır. İş saatlerine biz karar veremiyoruz. Siz de aynı durumda olabilirdiniz. Sizin iş saatleriniz de belirsiz olabilirdi. Aynı şeyi eşiniz size yapsa çok üzülürdünüz.

Önemli olan meslek değil, ahlak ve karakterdir. aldatacak olan hiç imkanı olmasa bile kapatır gözünü başkasını düşünür yinede aldatır.
Sen mesleği bırak bireye kişiye bak, mesela o evli erkekle takılan arkadaşın gibi :/
Polise doktora güvenmiyorum diyorsun ama en başta senin arkadaşın güvenilmez birisi. Hiçkimse çıkıpta onun sadakat yükümlülüğü yok, evli olan suçludur falan demesin. Evet evli olan suçlu tabi ama evli biriyle olmak ahlaksızlığın en uç noktasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…