Belirsiz durum

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.516
1.665
133
Merhabalar.Arkadasimdan hoslanmaya basladim galiba.Ya arkadas grubumda iki bey var.Birisiyla arkadasca samimi bir iliskimiz var.Hep sakalasiriz,sakayla atisiriz..Bir durum oldugunda da birbirimize sahip cikariz. O kisiyle en dogal halimle arkadaslik kurabiliyorum.Birbirimizin en sacma hallerine gülüyoruz ki benim bazen baskalarindan utanacagim hallerimi o gorunce utanmıyorum. Neyse diger bey de yakisikli bir beyfendi.o bana duygularını belli ediyor ve benden bir adim goremiyor.Yani iyi bir insan belki ama ben samimi arkadasimdan hoslaniyorum.Nasil oldu bilmiyorum ama oyle.iki yildan beri aynı yerde çalışıyoruz.
Benim yemek yapamamamdan her yerde kaybolmamdan falan filan goy goy eder dururuz.Ama hepsi bu.Bir belirti yok.En son bir yere gidecektim,kendi araci var ama ben kaybolmayayim diye benimle geldi.Neyse biz yine eğlene eglene gidiyoruz.Ben el frenini cekip hop arabadan kontağı cekmeden atladim.Ben miyim bunu yapan? Espri uzerine espri..Hatta boyle hatalar yapmak hosuma bile gidiyor.Ama hepsi bu sekilde.
Oteki arkadas da yaklasiyor,soylemek istiyor ama benden adim göremiyor. Bazen duusnuyorum ama hepsi bu.Aklim karisik .29 yasindayim. Belki bu sene bu sehirden ayrilacagim.Gonlumun istedigi biri olsun istiyorum.Ama nasil olacak bilmiyorum...

eğer hoşlanıyorsanız ve karşınızdaki kişi sizden uzaklaşmayacaksa söyleyin derim. Belki de oda aynı şeyleri hissediyor ama sizden hoşlanan diper kisi yüzünden bir şey diyemiyor. 🤔 bu da bir ihtimal. 😊🙈

El freni çekip arabadan hop atlayıp espriler espriler, kısmını biraz daha açarsanız ona gore yorum yapacağım.
Arabadan inerken kontagi kapatmayi unuttum.O da "nereye gidiyon"dedi.benim jeton dustu tabi sonradan.yeni araba kullaniyorum bu arada. O da bunu herkese soyleyecegim dedi.Kahkaha atti.Bak soyleme lutfen dedim.Misafirlige gidiyorduk baska bir arkadasa.Gelir gelmez soylenerek girdik içeri .Arkadas dedi ki "siz birlikte gelmeyecektiniz.Hata ettiniz "dedi.Neyse bu basladi anlatmaya.Tabi yastiklar havada uçuşuyor. Sonra diger misafirler geldi ona da anlatti.Oyle gulduk egelndik filan.arkadasimizin kizi var.Onunla evcilik filan oynariz birlikte.O da gelir. "Bak mutlu kucuklukten egitiyorum keske seni de böyle egitselerdi simdi daha guzel temek yapardın "dedi.Grupta yazisiriz,mutlaka bana bi laf gelir.Oyle iste.Hatta bazen bu sana neden takılıyor diye sorarlar.

eğer hoşlanıyorsanız ve karşınızdaki kişi sizden uzaklaşmayacaksa söyleyin derim. Belki de oda aynı şeyleri hissediyor ama sizden hoşlanan diper kisi yüzünden bir şey diyemiyor. 🤔 bu da bir ihtimal. 😊🙈
Ya ihtimal mi bilmiyorum ama bir kere bir arkadas cok guzel oldugumu soyledi.Her zamankinden daha guzel ve bakimli gelmistim.O an o da yanimdaydi.Uzunca bi bakistik.Ilk defa o gun laf atmadık birbirimize.
Bir de mesajlasirken "Ah mutlu seni su masumiyetin,iyi niyetin.." dedi.Tabi ben anlamadim.Laf atiyor gene sandim.sanirsam iyi bir seydi.
Ama adim atmaya korkuyorum. Olumsuz yanit alirsam uzulurum.

Bu yakın arkadaştan hoşlaşma durumlarını İsviçreli bilimadamları bile çözemez..

Ya herro ya merro diyip gelişine dalcan artık. Seni kaybetme durumuna karşı korkut, birşey hissediyorsa harekete geçer belki.

Bence ikisini de bi gözlemleyin.
Nasıl kişiler hangisi size daha uygun karakteri nasıl vs

Biri bana bu forumda genc genc kızların kadınların neden konustukları erkeklere sürekli "bey" diye hitap ettiğini söyleyebilir mi acaba? Tanıstıgım cocuk de, arkadas grubundaki hoslandıgım cocuk de bişi de....Sürekli bey diyorsunuz genç genç oğlanlara ay deli olcam...Gören de kelli felli spor kıyafetle hayal bile edemediğimiz, hsonu kazak ve kadife pantolonla görünce tanıyamadıgımız, takım elbise ile doğmuş gibi duran tapu kadastro memurlarıyla tanısıyorsunuz zannedecek...

Back
X