Belirsiz Durumlar ve Kafa Karışıklığı

Arkadaşın tanıştırdığı kişiyle olmadı evet ilk kez böyle bir tanışma yaşadım aşırı gergindim ben kendiliğinden olsun istiyorum sanırım bir şeyler.
Olmuyor da öyle zaten.hiç gitme bile.kebdi kendine olur.telaş yapma hemen.akışta kal, sakin ol.kafaya taktıkça olmuyor asıl.

Herkese merhaba😊Bir devlet kurumunda çalışmaktayım ve 29 yaşındayım.Bu aralar kafam o kadar karışık ki...Mart ayında görüştüğüm kişiyle ayrıldık o sırada aynı kurumda çalıştığım ve ilçede görev yapan biri(ben il merkezindeyim) işle ilgili beni aramaya başladı ama şöyle söyleyeyim her gün neredeyse ve gün içinde birkaç kez aramalar da oluyordu.O sıralar benim psikolojim bozuk bu kişi de saçma sapan sorular soruyordu konuyu uzatıyordu ben de terslemeye ve kurumdan şu kişiyle konuşabilirsiniz gibi şeyler demeye başladım 30 kişi varız şubede çünkü.En son aramalarını açmadım mesajlarına dönmedim.O sıralar gerçekten iyi değildim ve toparlanmaya ihtiyacım vardı.
Bu durumdan 2 ay kadar sonra denk geldik ve ben o tavırlarımın sebebini üstü kapalı açıkladım geçiştirdim daha doğrusu.Aramalar mesajlar yine başladı o ara ben de hoşlanmaya başladım sanırım tam emin değilim.Dışarda birkaç kez görüştük işte yürüyüş vs. iş dolayısıyla da birkaç kez denk geldik flört gibi olmaya başladı işi bahane edip arıyor 1 saat konuşuyoruz işte hikayelere yanır vermeler video paylaşmalar vs. Kendisi beni kızdırmaktan çok hoşlandığını söyledi ben de bundan rahatsız olduğumu üslubuna dikkat etmesi gerektiğini söyledim bu konuşmadan sonra aramaz dedim pat ertesi gün saçma bahanelerle yine aramalar aklımı karıştırdı.Bir gün instagramdan arkadaşa gösterirken eski bir fotoğrafımı beğendim ve krizi yönetemedim sanırım engelledim görmesin diye sonra engellediğimi fark etmiş sordu saçmaladım yani doğruyu diyemedim.
Arkadaşım da beni biriyle tanıştırmak istedi eee aklım burda bir belirsizlik var bir şey de demiyor burayı netleştirmek istedim sordum bana karşı hislerin var mı diye yani hislerim yoka getirdi lafı tamam dedim ben merak etmiştim daha konuşmayız aramaz dedim adam günde 3 kere aramaya başladı işle ilgili merkeze gelmiş bana soruyor çay ısmarlıyor musun diye sahadaydım o sırada ben de.Şimdi bu adam ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum.Ben de şöyle bir konuşmaya yapmayı düşünüyorum kendisiyle; o muhabetten sonra beni aramasının beni rahatsız ettiğini işle ilgili konularda muhattap olabileceğimizi ve iş telefonundan konuşabileceğimizi veya iş yerinden başka kişilerle konuşmasının doğru olduğunu.Bu yaptıkları kafamı karıştırıyor cidden🙄
ay ne istediğini bilmeyen ama taciz eden insan profili,uzak durun

Back