• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Belirsiz silik çizginin sonradan netleşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme fln olursa da değer düşük çıkabilir 4 haftaya göre umudunuzu yitirmeyin hemen 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatte tekrr baktırın
Evet bakalım 2 güne regli olmazsam yazarım yine birilerine örnek olsun diye yazıyorum daha ziyade hayırlısı inşallah

3,4 defa 30 Lu 40 lı değerlerle yaşamıştım umarım dediğiniz gibi olur mutlu haberi alırım 😍
İnşallah 🙏🥰 ben de ocak ayında kimyasal geçirmiştim bir kere, hislerinizi anlıyorum..kimyasaldan sonraki 4.ay gebe kaldım çok şükür 🧿♥️ Sizin de umarım yarın son bulur ve gerçekten hamilesinizdir 🌸🤲🏻☘️

İnşallah 🙏🥰 ben de ocak ayında kimyasal geçirmiştim bir kere, hislerinizi anlıyorum..kimyasaldan sonraki 4.ay gebe kaldım çok şükür 🧿♥️ Sizin de umarım yarın son bulur ve gerçekten hamilesinizdir 🌸🤲🏻☘️
İnsan ister istemez demoralize oluyor
Maşallah maşallah sağlıkla doğsun yavrunuz iyi dilekleriniz güzel enerjileriniz için teşekkür ederim 🥰

Testlere devam ettim aynı koyulukta devam etti Kan verdim 127 değer çıktı 4 hafta için düşük sanırım yine kimyasal yaşıyorum😒
Merhaba benim de arkadaşım hamileliğini bu değerlerle öğrendi 124 veya 128 olmalıydı onun.. (adetinden bir gün sonra ki değer) su an 17 haftalık oldu bile 🙏 burda önemli olan hamileliğinizi kac değerle öğrenmiş olmanız değil de artışların düzenli olması önemli insAllah sağlıkla devam eder 🙏🙏

Merhaba benim de arkadaşım hamileliğini bu değerlerle öğrendi 124 veya 128 olmalıydı onun.. (adetinden bir gün sonra ki değer) su an 17 haftalık oldu bile 🙏 burda önemli olan hamileliğinizi kac değerle öğrenmiş olmanız değil de artışların düzenli olması önemli insAllah sağlıkla devam eder 🙏🙏
Ayyy inşallah benimde devam eder bu sefer😊
yarın vericem kan bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin🥰🙏

Bugün kan verdim değer 127 sen 298 e çıkmış ikinci adımda tamam 😬 sırada kese ve kalp atışı var umarım inşallah tabi kimyasal değilse🙏

Sonradan oluşan cizgiler genelde geçersiz sayılır ama beta hcg hormonu demekki az da olsa var ki ikinci çizgi çıkıyor 15 dk sonra da ciksa umut var demektir. En sağlıklısı kan testi. İnşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba Hanımlar😊
Bir süredir bebek istiyorduk olmayınca vazgeçtik tekrar tekrar kimyasal yaşadığım için dengem bozuldu korunmaya başladık fakat tedbirsiz bir iki durum oldu şu an regli gecikmem var ve
Üç gündür tekrar ettiğim testlerde ilk dakikalarda hayalet çizgi görüp 15-20 dk sonra çok net çizgiler görüyorum yaptığım testlerde
Bu durum normal mi yoksa geçersiz mi acaba böyle bir durum yaşayan ya da fikri tecrübesi olan var mı aranızda😊
Bakın benim de cok sonradan böyle oldu ilk başta cıkmadı adetime 2 gün var pozitif mi bilmiyorum

Eklentiler

• 9BEE0746-4594-42CD-BDE7-096E69EF7D22.webp
    9BEE0746-4594-42CD-BDE7-096E69EF7D22.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 82
Sonradan oluşan cizgiler genelde geçersiz sayılır ama beta hcg hormonu demekki az da olsa var ki ikinci çizgi çıkıyor 15 dk sonra da ciksa umut var demektir. En sağlıklısı kan testi. İnşallah güzel haberler alırsınız
Aslında sonradan oluşma gibi değilde başta çok çok hafif beliriyor sonra netleşiyor inşallah sağlıklı ilerler teşekkürler

Back
X