Belirsizlik ve mutsuzluk

betulsss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
68
48
88
İyi aksamlar bayanlar sizden başka dertleşecek kimsem yok. Bir hata yaptım ve cezasını cekiyorum kendime çok kızıyorum ve kendimi affedemiyorum. 6 ay gibi kısa bir surede tanıştığım insanla düğün yapmadan nikahlandim ve beraber yaşadım herkese kolay kolay güvenemeyen ve hicbir fedakarlık yapmayan ben ona çok fedakarlık yaptım düğün olmadan asla beraber olmam dedim ve oldu (ki burda da gunah ya da
Ayıp yok bana gore) tecrübesiz ken büyük konuşmuşum. Kayinvalidem beni hic istemedi ve hep eleştirdi. Bu olay biraz eşimin ısrarı ile oldu ama hep pişman oldum. Bir de hep üstüme gelindiğinde çok alinganlik gösterdim. Ev, eşya vss esim den ziyade ben maddi anlamda emek verdim ki kirayı bile ben ödedim ilk zamanlar baktım erkek rolü bende eşime dedim is bolumu yapalım oylelikle aldı kira isini. Rahatsız olduğum şey bunu ben söylemek zorunda niye kaldım öğretmenim ve esim evlenirken sen mutsuzsan ve çalışmak istemeSen be. Sana bakarım derdi. Hali ile maddi anlamda çok destek görmeyince ve eşimin ailesini biraz tanıyınca benimle param için evlendiğini düşündüm. Cinsel anlamda da sorunlardan korktuğu için on sevişme çok kısa olurdu çoğu zaman islanmadan ilişkiye girerdi ve beni suçlardı hali ile soğudum. Bunu anlatmamim sebebi seni ve bu evi hic sahiplenemedim. Sen bana kadinlik yapamadim senden soğudum oldu simdi davada bunlar nasıl anlatır mahrem psikolojik anlamda bıyığın. Aklınıza ihtiyacımız var.

Düğünsüz evlenmek suç mu? Normal ve yasal bir evlilik yapmışsınız. Bundan rahatsızlık duymanizi anlamadım. Boşanmaya kararlı mısınız?
Eşiniz ne iş yapıyor bu arada? Eve o da eşit katkıda bulunuyorsa kirayı sizin ödemenizde sakınca göremedim.

Başında evlilik için yapılacak her şeyi acele karar vermişsiniz ve uygulamısınız bundan ötürü pişman olsanızda geç kalmışsınız.... eşiniz sizi kolayca elde etmiş önceden verdiği sözleri tutmaz tabi

Sen kadinlik yapmissin da o adam olmadigi icin gorememis... Neyse zararin neresinden donsen kar. Mahrem seyleri konusma konusunda arkadaslar da avukat da yardimci olur. Kadinlik yapmadin diyen adamlar cok sapsik bence. Adam trendi takip edip ogretmen ile evlenmis ama kv trendi geriden takip ediyor sanirim. Bir de kv neticede. Gelinini begeneni isteyeni azdir.

anlamadım bu kısmı,bıyıkla alaksı ne konunun?
Aslında genel olarak anlamadım.
Eşiniz çalışmıyor mu?
Nedir olay?
psikolojik anlamda bitigim demek istedim yazılım isi yapıyor evlenmeden önce 3000 tl alıyorum dedi ama hic tam aylık alamadı ama dışardan da is yapardı 3000 civarı yine alırdı is bitince o yüzden eşyanın kredi borcunu vs ben ödedim onun katkısı arada market görmekti ilk zamanlar benim zorlamamla evin giderlerine ortak oldu.

Yahu utanacak ne var, kocam bana psikolojik baskı yapıyordu, cinsel sorunlar baş gösterdi bu yüzden dersiniz.

Utanmanıza gerek yok, Allah yardımcınız olsun.

bundan ben değil kayinvalidem rahatsiz oldu esim yerine bas basa kaldığımız da bana ve namusuma laf etti hatta aileme de nasıl izin veriyorlar dedi ben de bizim kararımız saygı duydular dedim. Ama her hafta aynı şeyin söylemesi psikolojik anlamda yıprattı beni. Sanki tek taraflı.

Git mahkemeye hiç bişey talep etmeksizin bosan gitsin,ben öyle yaptim,meslegimde yok ayrıca senin gül gibi mesleğin var bir de.
ben zaten boşanacağım ama namusum ve ailem hk. İfitalar yüzünden yıprandım para istemiyorum sadece eşimin ve ailesinin yüzü kızarsın istiyorum çünkü zenginler ve elaleme çok önem verirler. Sadece manevi tazminat o da ihtyacı olanlara gidecek.

Yahu utanacak ne var, kocam bana psikolojik baskı yapıyordu, cinsel sorunlar baş gösterdi bu yüzden dersiniz.

Utanmanıza gerek yok, Allah yardımcınız olsun.
sagolun inş bol bol dua edin nasıl dua edeceğimi bile bilmiyorum şuan.

Beraber mi yaşıyorsunuz kayinvalide ile? Hayat görüşü olarak uyumsuz olduğunuz biri ile evlenmissiniz yoksa annesini susturmayı bilirdi nasıl böyle konuşuyorsun diye.

zor elde edilince mi kıymetli olunuyor acaba söz vermek buna mi bağlı. Malesef hatamı kabul ediyorum isimde çok sıkıntılı idim onu kurtuluş olarak gördüm bir de aile ve çevreden gelen evlilik baskıları çok düşünecek fırsatım olmadı...
Bas ederim diye düşündüm herşey ile...

Beraber mi yaşıyorsunuz kayinvalide ile? Hayat görüşü olarak uyumsuz olduğunuz biri ile evlenmissiniz yoksa annesini susturmayı bilirdi nasıl böyle konuşuyorsun diye.
kendisi ev tutarız yaşarız dedi ama ilk ev tutma ve eşya işin de esim hep oyaladı ailesi olmadan eşya ya da ev bakamıyorduk çünkü onları bekliyordu hafta sonu için beni 1 ay oyaladı boyle gidecek yerim olmadığı icn orda kaldım atama çıkınca
Benim sorunum da bu zaten ailesi ya da kendisi çok muhafazakar o zaman belirtsin ben nerden bilebilirim ki...
Evlenmeden önce çok uyumlu idi nedense evlenince uyumsuzluk baş gösterdi.

anlaşamadık ayrıldık yetmiyor mu herşeyi baştan sona anlatmaya yada mahreme girmeye gerek kalmaz sanırım çok geçmiş olsun

aynen zaten arkadaşları bize de hem güzel hem de öğretmen bul deyince o da öküz gibi siritinca anladım ki en yakın arkadaşı da (benim aynım der di huy olarak) ayni anda iki kızla konuşup öğretmen olanla nişanlayıp diğerini ( o ücretli öğretmen kadrolu degil) sap gibi açıklama yapmadan bırakınca eşimin düşüncesinin bu yönde olduğunu az çok farkettim.

Ben de cok duydumogretmen diye tercih edilen hanim. Burayi okuyan bekar ogretmen arkadaslar varsa dikkatli olsunlar. Boyle asalak erkek cok. Adi adam. Ucretli ogretmen diye birakmis kizi. Kadrolu bulamasa kesin onunla evlenirdi.

Muhafazakar bu insanlarin kendilerini tanimlama sekli. Kismen hakli da sayilirlar. Cikarlarini her durumda muhafaza eden obekler halinde yasayan egoist insanlar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…