- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
-
kaç yıldır berabersiniz? sen resti çektikten sonra ne yaptı peki?Konunu bilmiyorum ama , benim erkek arkadaşım iş güç bulmadan annemlere nasıl kız isteyelim derim falan dedi , resti çektim , senin ananın babanın keyfi kaprisİyle uğraşamam ilişkimiz oldukça uzadı , okulun bşter bitmez nişan yapmamız gerek dedim Gitsin o da anasına babasına rest çeksin beni ilgilendirmez Bu konuyu erkek arkadaşıma açmamaya çalışıyorum ne demek, açacaksın. Onun keyfiyle olmuyor herşey, snein de ailene çevrene karşı bi şahsiyetin onurun var seni keyfince bekletemez Sen istiyorsan , senin istediğin vakitte gelip snei istemek düşer ona Adamsa yapar bunu Resti çek.
En son resti çekişim yaklaşık bir ay önceydi Tatilde önce memleketine gitmiş sonra yanıma gelmişti Bana ısrarla iş bulduktan sonra istemeye gelebileceğini anlattı Bir de bunun üzerine en çabuk şekilde iş bulmaya uğraşmak sözü vermek yerine bir takım gelecek planlarından bahsetti Sinirlendim Bi kafede oturuyoduk Ne varsa fırlattım dağıttım ortalığı Çıktım gittim Önce etrafı toparlayıp, çantam telefonum bilgisayarım herşeyi fırlatmışım sinirle Hepsini toparlayıp arkamdan geldi koşa koşa Ayaklarıma kapandı resmen Özür diledi Haklısın düşünemedim dedi Ben de resti çektim Bağıra bağıra Senin ananın babanın istekleri kaprisleri umrumda değil 3 buçuk yıldır sevgiliyiz ben annemin baskısına daha fazla katlanmak zorunda değilim dedim çektim gittim Okulu için istanbula dönmesi gerekirsen hemen memlekete geri dönmüş o gece O gece annesiyle konuşmuş Tamam yaza istemeye gelicez yeter ki beni bırakma falan diye yalvar ykar kapıma geldi gerikaç yıldır berabersiniz? sen resti çektikten sonra ne yaptı peki?
kızlar konumu biliyorsunuz.ben erkek arkadaşıma bu evlilik mevzusunu çok açmamaya çalışıyorum.fakat bi şeylerin artık belli olması bi tarihinin olması gerekiyor.çunku yaşlarımız da var.ailesi beni istemiyor,yakıştırmıyor işte..geçen gun aileme söylemek zorunda kaldım.bizimkilerin de zoruna gitti ister istemez.ben uzun zamandır sabrediyorum allahın izniyle.ailesini bi kere gördum sadece.keşke diyorum yine de bizi kaynaştırmaya çalışsa.sonra da diyorum demek ki çok katılar kararlarında,o yuzden tekrar göruşturmek istemiyor benim adam.e haliyle artık annemler de söz nişan bekliyorlar.hep benden bi tarih veriririm diye ağzımın içine bakıyorlar.çok mahcubum onlara.benlik bi durum yok diyorum sadece.artık annem de haklı olarak dırdır etmeye başladı,seni oyalıyor falan gibi cumleler kurmaya başladı.sinirlerim bozuldu.benim adama bişey de diyemiyorum.bi sorun onların tarafındaydı bi sorun da bizim taraftan geldi..geçen gun konuyu açtım seneye yaza yaparız dugun dio.ama benim istediğim mahcupluğumu alsın biz söz nişan birşey yapsın.etrafa karşı kendimi kötu hissetme duygumu alsın..dugun uzasa da olur.kızlar siz olsanız naparsınız?
senin adına sevindim gerçekten allah mutlu etsin sizi inşallah..ben zorlamak istemiyorum,kendi içinden gelip de yapsın istiyorum..fakat uzayıp duruyor zaman:/En son resti çekişim yaklaşık bir ay önceydi Tatilde önce memleketine gitmiş sonra yanıma gelmişti Bana ısrarla iş bulduktan sonra istemeye gelebileceğini anlattı Bir de bunun üzerine en çabuk şekilde iş bulmaya uğraşmak sözü vermek yerine bir takım gelecek planlarından bahsetti Sinirlendim Bi kafede oturuyoduk Ne varsa fırlattım dağıttım ortalığı Çıktım gittim Önce etrafı toparlayıp, çantam telefonum bilgisayarım herşeyi fırlatmışım sinirle Hepsini toparlayıp arkamdan geldi koşa koşa Ayaklarıma kapandı resmen Özür diledi Haklısın düşünemedim dedi Ben de resti çektim Bağıra bağıra Senin ananın babanın istekleri kaprisleri umrumda değil 3 buçuk yıldır sevgiliyiz ben annemin baskısına daha fazla katlanmak zorunda değilim dedim çektim gittim Okulu için istanbula dönmesi gerekirsen hemen memlekete geri dönmüş o gece O gece annesiyle konuşmuş Tamam yaza istemeye gelicez yeter ki beni bırakma falan diye yalvar ykar kapıma geldi gerierkek milleti böyle tatlım Kaba kuvvet yarıyor bi yerden sonra
millet boylu poslu gelin ister normaldeboyum aslında normal(175).ama onlara uzun gelmiş.sevimli bi tarafım yokmuş sanırım.ha bide işim yok o yuzden.kendi oğulları avukat.neden yakıştırsın tabiaranızda ev hanımları yok mu hiç? kötu bişey mi bu?
biraz daha böyle devam edelim dio..bana hala tamamen guvenmiyor sanırım.evlendikten sonra değişirim diye şupheleri var.hep de bunu söyler durur.sevgili evli bayanlar siz değiştiniz mi? :))Aileniz haklı, bana da sizi oyalıyor gibi geldi.
3 yıldır berabersiniz, 30 yaşındasınız.
Eş adayınız 41 yaşında, evlenip boşanmış. Evlenmeye yönelik adımı yok.
18 yaşında delikanlı gençler değilsiniz. Sevgiliniz sizi istiyorsa ailesine bu kararını kabul ettirecek, başka yolu yok. Ama istemiyorsa orasını bilemem.
unideyim ben. eğitimsiz biri değilim ki:/ yani ailem de eğitimliler..millet boylu poslu gelin ister normaldeişiniz olmayabilir ama eğitim olaraktamı denk değilsiniz?
biraz daha böyle devam edelim dio..bana hala tamamen guvenmiyor sanırım.evlendikten sonra değişirim diye şupheleri var.hep de bunu söyler durur.sevgili evli bayanlar siz değiştiniz mi? :))
Adamın da sana sevgisi,güveni yok yani?biraz daha böyle devam edelim dio..bana hala tamamen guvenmiyor sanırım.evlendikten sonra değişirim diye şupheleri var.hep de bunu söyler durur.sevgili evli bayanlar siz değiştiniz mi? :))
ailem de pek olumlu duşunmuyıorSimdi onu seviyorum oda beni seviyor u bir kenarda birakalim...
Ailesi sizi istemiyorsa ki sevgi icten gelir paralelindede saygi nasil olacak?saniyormusunuz evlenince esiniz hep sizin tarafinizda duracak yok oyle birsey var sada her zaman sanmiyorum cok duskun olmasi lazimki size ailesiyle aranizi bulsun ki.cogu erkek ugrasmaz nasilsa evlendiniz karisisiniz ya idare etmek birinci vazifeniz...cok iyi dusunun insan sadece esiyle evlenmiyor aileler giriyor asla kizimi istemeyen bir aileye gelin vermezdim asla ...kadir kiymet bilenin yaninda degerli olursunuz konu sahibesi...a ama tanimadilar icimde kalmasin ben bir tanitayim kendimi severler seklinde bir isik gorup denemek.isterseniz bilemem ama diger turlusu atesle.oynamak olur ..caniniz yanar ..
haklısınız..Bence iki sevgili arasında "ileride bu benim eşim olmaya layık mı" sorusunu cevaplamak için 1 sene yeterli bir süre.
Bu sürede cevap bulamadıysa zaten 10 senede de bulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?