- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.200
- 798
- Konu Sahibi merve_3535
-
Aileniz haklı, bana da sizi oyalıyor gibi geldi.
3 yıldır berabersiniz, 30 yaşındasınız.
Eş adayınız 41 yaşında, evlenip boşanmış. Evlenmeye yönelik adımı yok.
18 yaşında delikanlı gençler değilsiniz. Sevgiliniz sizi istiyorsa ailesine bu kararını kabul ettirecek, başka yolu yok. Ama istemiyorsa orasını bilemem.
Detaylara gelAileniz haklı, bana da sizi oyalıyor gibi geldi.
18 yaşında delikanlı gençler değilsiniz. Sevgiliniz sizi istiyorsa ailesine bu kararını kabul ettirecek, başka yolu yok. Ama istemiyorsa orasını bilemem.
uzamasından çok yoruldum.stresten ölucem resmen.içim daralıyor artık.ailem de böyle demeye başlayınca cıvkı çıktı her şeyin.evlenme hevesim kalmadı artık.daha adım atılamadan mahvoldu herşey..Bak ben bu ayrıntıları bilmiyordum. Normal yeni yetme gençlerdir diye düşündüm aileden izin alındığına göre. Adam o yaştaysa ya fazla ana kuzusu (ki böyle biriyle evlenilmez) ya da kendi evlenmek istemiyor ve ailesini öne sürüyor (böyle de adam evlenmez).
kendimden şphe etmeye başladım..acaba ben mi acele ediyorum diyorum sure uzadıkça..çok emek veriyorum neden böyle oluyo anlamıyorum:/ 3 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır da sevgiliyiz.sorun ben de mi acaba?Detaylara gelSizden 11 yaş büyük, 40 lı yaşlarında, evlenip boşandığı halde annesinin onayı olmadın yeni bir evlilik yapamayan bir adam için mi yıllarınızı heba ediyorsunuz?
Bu detaydan sonra denilebilecek tek şey o adam sizinle evlenmek istemiyor! Sonrada ailem istemiyor ayağına yatıyor. Değişeceğimden korkuyor vs. ile daha fazla kendinizi kandırıp hayatınızı ertelemeyin. Hayat kısa, kimse için ertelenmeye değmez!Aileniz haklı, bana da sizi oyalıyor gibi geldi.
Bir kere evliliği tatmış, belliki memnun da kalmamış, gönül eğlendirme, ya da ne acelem var ha şimdi ha 3-5 yıl sonra evlenirim modunda bence adam.kendimden şphe etmeye başladım..acaba ben mi acele ediyorum diyorum sure uzadıkça..çok emek veriyorum neden böyle oluyo anlamıyorum:/ 3 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır da sevgiliyiz.sorun ben de mi acaba?
boyum aslında normal(175).ama onlara uzun gelmiş.sevimli bi tarafım yokmuş sanırım.ha bide işim yok o yuzden.kendi oğulları avukat.neden yakıştırsın tabiaranızda ev hanımları yok mu hiç? kötu bişey mi bu?
bende sandımki aranızda eğitim olarak fark var. öyle bile olsa oğulları iğstedikten sonra onlara saygı duymak düşerunideyim ben. eğitimsiz biri değilim ki:/ yani ailem de eğitimliler..
Bir kere muhtesem bir boyun var. Masallah. Ikincisi oglu avukat olmuş olabilir ama bu senin değersiz olduğun anlamina gelmez.boyum aslında normal(175).ama onlara uzun gelmiş.sevimli bi tarafım yokmuş sanırım.ha bide işim yok o yuzden.kendi oğulları avukat.neden yakıştırsın tabiaranızda ev hanımları yok mu hiç? kötu bişey mi bu?
Kötü bir şey değil tabi. Ama siz erkek tarafının gözüyle bakın lütfen. Bunlar sizi istemiyor. Sevgiliniz de bunları dinlemeye meyilli. Ben olsam en azından şimdilik ayrılırdım. Ailenizi de küçük düşürüyorsunuz. Bir de neden ev hanımlarıyla karşılaştırıyorsunuz kendinizi? Hiç mi çalışmayı düşünmüyorsunuz?boyum aslında normal(175).ama onlara uzun gelmiş.sevimli bi tarafım yokmuş sanırım.ha bide işim yok o yuzden.kendi oğulları avukat.neden yakıştırsın tabiaranızda ev hanımları yok mu hiç? kötu bişey mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?