belirsizlik..

Bak ben bu ayrıntıları bilmiyordum. Normal yeni yetme gençlerdir diye düşündüm aileden izin alındığına göre. Adam o yaştaysa ya fazla ana kuzusu (ki böyle biriyle evlenilmez) ya da kendi evlenmek istemiyor ve ailesini öne sürüyor (böyle de adam evlenmez).

Detaylara gel Sizden 11 yaş büyük, 40 lı yaşlarında, evlenip boşandığı halde annesinin onayı olmadın yeni bir evlilik yapamayan bir adam için mi yıllarınızı heba ediyorsunuz?

uzamasından çok yoruldum.stresten ölucem resmen.içim daralıyor artık.ailem de böyle demeye başlayınca cıvkı çıktı her şeyin.evlenme hevesim kalmadı artık.daha adım atılamadan mahvoldu herşey..

Detaylara gel Sizden 11 yaş büyük, 40 lı yaşlarında, evlenip boşandığı halde annesinin onayı olmadın yeni bir evlilik yapamayan bir adam için mi yıllarınızı heba ediyorsunuz?
kendimden şphe etmeye başladım..acaba ben mi acele ediyorum diyorum sure uzadıkça..çok emek veriyorum neden böyle oluyo anlamıyorum:/ 3 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır da sevgiliyiz.sorun ben de mi acaba?

Bu detaydan sonra denilebilecek tek şey o adam sizinle evlenmek istemiyor! Sonrada ailem istemiyor ayağına yatıyor. Değişeceğimden korkuyor vs. ile daha fazla kendinizi kandırıp hayatınızı ertelemeyin. Hayat kısa, kimse için ertelenmeye değmez!

kendimden şphe etmeye başladım..acaba ben mi acele ediyorum diyorum sure uzadıkça..çok emek veriyorum neden böyle oluyo anlamıyorum:/ 3 yıldır tanışıyoruz 2 yıldır da sevgiliyiz.sorun ben de mi acaba?
Bir kere evliliği tatmış, belliki memnun da kalmamış, gönül eğlendirme, ya da ne acelem var ha şimdi ha 3-5 yıl sonra evlenirim modunda bence adam.

Resti çek arkadaşım ya, 11 yaş zaten çok fazla, adamında elle tutulur bir yanı yok zaten.

ya bir dakika kızmazsan güleceğim

bu kadar sığ insanlar kaldı mı ya

avukat olmuş da ne sanki, sabah akşam kapanmış odasına test çözmüş girmiş sınava işte
onu ben de yaptım

meh

Benim bir arkadaşımı sevgilisinin ailesi hiç istemiyordu. O da sevgiliye baskı yaptı nikah tarihi aldılar. Biz işyerinden izinlerimizi bile ayarladık. Nikaha bir gün kala çocuk vazgeçti. Ailesi resti çekmiş. Gönüllü olması lazım bence. Çünkü gün almakla bitmiyor.

Bir kere muhtesem bir boyun var. Masallah. Ikincisi oglu avukat olmuş olabilir ama bu senin değersiz olduğun anlamina gelmez.

Kötü bir şey değil tabi. Ama siz erkek tarafının gözüyle bakın lütfen. Bunlar sizi istemiyor. Sevgiliniz de bunları dinlemeye meyilli. Ben olsam en azından şimdilik ayrılırdım. Ailenizi de küçük düşürüyorsunuz. Bir de neden ev hanımlarıyla karşılaştırıyorsunuz kendinizi? Hiç mi çalışmayı düşünmüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…