Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya başka görüştüğü kızlar var ve biri daha ön planda, yada zaten bir asıl kız varmış artık arası mı açıktır platonik midir bilemem aklı ve kalbi onda. erkek kafası, kafam dağılsın demiş.
Madem belirsizliklerden nefret ediyorsun o zaman uzak dur. Adam akıllı ilişki yaşamak zor değil, sen adam akıllı olmayan kişilerle ilişki yaşamaya çalışıyorsun. Şimdiden iletişim sıfırsa evlenince duvarlarla konuşursun artık.
Benim son zamanlarda düzgün bir ilişki görmüşlüğüm yok geneli bu şekilde. Bende mi sorun var diyorum ilgili davransam da uzak uzak davransam daha da uzak. Bilemedim. Yaş oldu 30 nasıl olacak bakalım bundan sonra
Benim son zamanlarda düzgün bir ilişki görmüşlüğüm yok geneli bu şekilde. Bende mi sorun var diyorum ilgili davransam da uzak uzak davransam daha da uzak. Bilemedim. Yaş oldu 30 nasıl olacak bakalım bundan sonra
Ben de arkadaşlara katılıyorum . Sana bu şekilde mesela 1 gün yazıp 10 gün yazmayandan uzak dur derim . İlgisi olan erkek, fizana da gitse bir yolunu bulup iletişime geçer diye düşünüyorum .
Yok yok değilim :) buradaki yorumları okuyunca karar verdim bitirdim yazarsa ki 2 hafta daha yok cevap vermeyeceğim
Ama görüldü de mi biraksam numarayı mi sildim bilemedim
Ben de arkadaşlara katılıyorum . Sana bu şekilde mesela 1 gün yazıp 10 gün yazmayandan uzak dur derim . İlgisi olan erkek, fizana da gitse bir yolunu bulup iletişime geçer diye düşünüyorum .