Belirti kalmadi lütfen yardım

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Iyi günler 13+5 günlük hamileyim çarşamba günü kanama ile hastaneye yattim o gece tekrar kanamam olmadi ertesi gün ciktim dün ve bugün kahverengi akintim başladı ayrıca bel agrısı basladi. Bu sabah uyandığımda göğüslerimin şişliği gitmiş hassasiyeti bitmiş eskisi gibi cok yumuşak hafif uçlarına dokununca agri var. Yaşadıklarım normal mi sizce baska bu şeklde olan var mi lutfen cevap yazın

Doktorum bana belirtilerine dikkat et demişti. Birden göğüs hassasiyetin kaybolursa ya da diğer belirtilerin bunlar önemli demişti. Benim de bir ara belirtim kaybolmuştu mide bulantım filan koştur koştur doktora gittim ama her şey yolundaydı. Bende ara ara belirtiler kayboldu tekrar geldi. Kişiden kişiye değişebiliyor. Ama sen yine de riske atma bir doktora görün umarım iyidir bebeğin. İyi düşün stres yapma.

Doktorum bana belirtilerine dikkat et demişti. Birden göğüs hassasiyetin kaybolursa ya da diğer belirtilerin bunlar önemli demişti. Benim de bir ara belirtim kaybolmuştu mide bulantım filan koştur koştur doktora gittim ama her şey yolundaydı. Bende ara ara belirtiler kayboldu tekrar geldi. Kişiden kişiye değişebiliyor. Ama sen yine de riske atma bir doktora görün umarım iyidir bebeğin. İyi düşün stres yapma.
Teşekkür ederim birazdan gideceğim doktora

Back
X