Belirti mi artık sıkıldım 😓

Erken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedir
İnşallah çok istiyorum 😭😭😭 Sizde oldu mu yerleşme kanaması benim pespembeydi 2 dakika sonra kahveye döndü birde o gün ruh halim çok kötüydü daha pembe lekeyi görmeden ağlamaklıydım eşimle kavga ettik saçma bi sebeple sonrasında sabaha karşı gördüm lekeyi

Erken kız diyorum bak şuan hamileyim adetim 3 gün geçmişti belki negatif çıktı 10 gün daha geçti daha dün öğrendim gebeyim senin bu söylediğin herşey gebelikte var bekle belki geç döllenmedir
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️❤️

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ☺️ inşallah bebişinize sağlıkla kavuşursunuz🤲 Ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden zor biraz o doktora gitmem 😁 adet günümü bekliyorum zaten canım çünkü yine umudum yok hep negatif sonuç aldığım için imkansız gibi geliyor y
İnşallah güzel haber alırsın 🤗

Kız Allah iyiliğini versin yani kaç gün sürdü ağrılımıydı testi kaçıncı gün yaptın yani merak ettim baya bi seninkide çok değişik olmuş adetliyken test yaptım yazmışsın
Yani ağrılı adet olmam ben

Normal adetin ne kadar sürüyorsa o kadar sürdü.
Adet bitiminin ertesi günü test yaptım rüyadan ötürü ☺️

Back
X