Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor 1 ay dinlen dedi ve dinlenmedim denedim ama hiç göğüslerim şişmemişti. Agrım felan yoktu ama bu ay birgün arayla iliski yaşadık adetime 12 gün kala bacak aramla kasığimda ağrı oldu ayaklarımın üstüne basamadim ama hamilelige vurmadım şuan da adetime 9 gün var göğüslerim bazen yumuşak bazen sertleşiyor . Sağ tarafımda olmuştu ağrı şuan sol kasığim.agriyor ara ara bel agrım oluyor sizler böyle biseyler yaşadınız mi yada bana belirtilerinizi yazarmisiniz veya kimyasal gebelik geçirdiniz mi ek foto attım buram ağrıyor du şimdi sadece sol kasığim.agriyor ara ara
2 aydır evliyim, 2 aydır hamilelik belirtilerinin mide bulantısı hariç hepsini yaşadım, gebe kalmadım. Bu belirtilerle kafayı yiyeceğiz, bıraktım bu ay kendimi dinlemiyorum. Gecikirsem test yapıcam, siz de umut edin ama çok da yükselmeyin, geçen ay regli oldum diye ağladım, o kadar belirti neydi diye kendime kızdım. İnşallah bebeklerimiz bizimledir bu ay, güzel haberini beklerim
2 aydır evliyim, 2 aydır hamilelik belirtilerinin mide bulantısı hariç hepsini yaşadım, gebe kalmadım. Bu belirtilerle kafayı yiyeceğiz, bıraktım bu ay kendimi dinlemiyorum. Gecikirsem test yapıcam, siz de umut edin ama çok da yükselmeyin, geçen ay regli oldum diye ağladım, o kadar belirti neydi diye kendime kızdım. İnşallah bebeklerimiz bizimledir bu ay, güzel haberini beklerim
Ben de bu ay sizin gibiyim. Yumurtlama zamanımı bile takip etmiyorum elimde ovulasyon testi olmasına rağmen. Gün aşırı iliski deniyoruz işte. 6 ayda ben yoruldum resmen.
Ben de bu ay sizin gibiyim. Yumurtlama zamanımı bile takip etmiyorum elimde ovulasyon testi olmasına rağmen. Gün aşırı iliski deniyoruz işte. 6 ayda ben yoruldum resmen.
Bende miyom varmış ama tüpe baskı yapıyor mu rahim filmi çekilince anlayacağız. Bu ay da regli olursam bitiminde gideceğim doktora yeniden. Çok gerginim sürekli ağlama hissim var
Bende miyom varmış ama tüpe baskı yapıyor mu rahim filmi çekilince anlayacağız. Bu ay da regli olursam bitiminde gideceğim doktora yeniden. Çok gerginim sürekli ağlama hissim var
Evet regl olursanız mutlaka doktora gitmelisiniz. İnşallah olmazsınız. Ben bu ay kendime aglamicam diye söz verdim. Regli bekliyoruz işte. Var mı belirtiniz vs ?
Kızlar lütfen stres yapmadan gebelik deneyin aynı durumu bende yaşadım çok stres yaptım hamile kalamadığım her ay ağladım üzüldüm sonunda bıraktım günüm geçmesine rağmen eşimin zoruyla test yapıp öğrendim bebeğimi beklemiyodm yani..ve sizlere umut olsun diye söylüyorum pko ve sağ yumurtalıkta 5 cm kistle hamile kaldım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet regl olursanız mutlaka doktora gitmelisiniz. İnşallah olmazsınız. Ben bu ay kendime aglamicam diye söz verdim. Regli bekliyoruz işte. Var mı belirtiniz vs ?
Kiyamam ben sana kuzuum.Aglama tabii .Biz diger topikte uzulmemek ve kafaya takmamak adet olsak bile dalga gecerek yaklastik konuya kac aydir.inan hicbisey kaybetmedik.