Benim hiç belirtim olmamıştı açıkcası ama adet geçmeden bence pek belirti olmuyor istisnalar hariç umarım sizin vardır hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar kizlar.bugun belime regl sancısı gibi aniden bıçak gibi sancı saplandı kısa süreli oluyor aynı zamanda su gibi akıntım da var regle 8 gün var siz böyle şeyler yaşadıniz mi gebelik belirtilerinde yorumlarsanız sevinirim.insan ümit edince ona yoruyor
Bende de su gibi şeffaf kokusuz bir akıntı vardı ama 8 gün kala erken sanki biraz daha sabredin 3 4 gün sonra test yaparsınız olmadıİyi akşamlar kizlar.bugun belime regl sancısı gibi aniden bıçak gibi sancı saplandı kısa süreli oluyor aynı zamanda su gibi akıntım da var regle 8 gün var siz böyle şeyler yaşadıniz mi gebelik belirtilerinde yorumlarsanız sevinirim.insan ümit edince ona yoruyor
Sancı o kadar kötüydü ki normalde reglken bile bu kadardır acı çekmem aynı dakikalarda su gibi akıntı da geldi ara ara oluyorBenim hiç belirtim olmamıştı açıkcası ama adet geçmeden bence pek belirti olmuyor istisnalar hariç umarım sizin vardır hayırlısı olsun inşallah
Hiç test yapmadım bkac aydır ilk denedgm ay yapmıştım üzüldüğüm için yapmıyorumBende de su gibi şeffaf kokusuz bir akıntı vardı ama 8 gün kala erken sanki biraz daha sabredin 3 4 gün sonra test yaparsınız olmadı
Bende de aynı şeyler var bir de kahve bir şey peçeteye geldi ağrıdan sonra ondan sonra beyaz sümüksü kanıtı şimdi de su gibi akıntı geliyorSancı o kadar kötüydü ki normalde reglken bile bu kadardır acı çekmem aynı dakikalarda su gibi akıntı da geldi ara ara oluyoröyle bulantidir ggus ağrısıdır o tarz bsey yasamadim ama çalışmalar yapınca insan yine de ona yoruyor galiba
Umarım vardırBende de aynı şeyler var bir de kahve bir şey peçeteye geldi ağrıdan sonra ondan sonra beyaz sümüksü kanıtı şimdi de su gibi akıntı geliyor
Sizin regle kaç gün vardiBende de aynı şeyler var bir de kahve bir şey peçeteye geldi ağrıdan sonra ondan sonra beyaz sümüksü kanıtı şimdi de su gibi akıntı geliyor
13 gün falan var sizinSizin regle kaç gün vardi
Bir hafta var13 gün falan var sizin
Yumurtlama zamanı da kahverengi leke olabiliyor sizinki yumurtlama miydi acaba 13 gün varmış DHA13 gün falan var sizin
Hiç böyle olmamıştım onu da okudum ama bence Farklı bir durum var bakalım bekleyip göreceğizYumurtlama zamanı da kahverengi leke olabiliyor sizinki yumurtlama miydi acaba 13 gün varmış DHA
Sonucunuzu bekliyor olacağımİyi akşamlar kizlar.bugun belime regl sancısı gibi aniden bıçak gibi sancı saplandı kısa süreli oluyor aynı zamanda su gibi akıntım da var regle 8 gün var siz böyle şeyler yaşadıniz mi gebelik belirtilerinde yorumlarsanız sevinirim.insan ümit edince ona yoruyor
Aynilari bende de var ikinci bebek için bekliyorm tutar mı bilmiyorum ilkinde tam hatırlamıyorum ama su gibi akıntı yoktu sankiİyi akşamlar kizlar.bugun belime regl sancısı gibi aniden bıçak gibi sancı saplandı kısa süreli oluyor aynı zamanda su gibi akıntım da var regle 8 gün var siz böyle şeyler yaşadıniz mi gebelik belirtilerinde yorumlarsanız sevinirim.insan ümit edince ona yoruyor
Hiç böyle olmamıştım onu da okudum ama bence Farklı bir durum var bakalım bekleyipYumurtlama zamanı da kahverengi leke olabiliyor sizinki yumurtlama miydi acaba 13 gün varmış DHA
İnşallah vardır dua edin bna lütfenSonucunuzu bekliyor olacağım
İnşallah vardırHiç böyle olmamıştım onu da okudum ama bence Farklı bir durum var bakalım bekleyip
Belimde farklı sancılar oluyor ayni anda öyle akıntı da yaşadım bilmiyorum artık inşallah vardırAynilari bende de var ikinci bebek için bekliyorm tutar mı bilmiyorum ilkinde tam hatırlamıyorum ama su gibi akıntı yoktu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?