Belirtiler sizde oldu mu

Gzl12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
254
97
18
29
İyi akşamlar kizlar.bugun belime regl sancısı gibi aniden bıçak gibi sancı saplandı kısa süreli oluyor aynı zamanda su gibi akıntım da var regle 8 gün var siz böyle şeyler yaşadıniz mi gebelik belirtilerinde yorumlarsanız sevinirim.insan ümit edince ona yoruyor

Benim hiç belirtim olmamıştı açıkcası ama adet geçmeden bence pek belirti olmuyor istisnalar hariç umarım sizin vardır hayırlısı olsun inşallah

Bende de su gibi şeffaf kokusuz bir akıntı vardı ama 8 gün kala erken sanki biraz daha sabredin 3 4 gün sonra test yaparsınız olmadı

Benim hiç belirtim olmamıştı açıkcası ama adet geçmeden bence pek belirti olmuyor istisnalar hariç umarım sizin vardır hayırlısı olsun inşallah
Sancı o kadar kötüydü ki normalde reglken bile bu kadardır acı çekmem aynı dakikalarda su gibi akıntı da geldi ara ara oluyor öyle bulantidir ggus ağrısıdır o tarz bsey yasamadim ama çalışmalar yapınca insan yine de ona yoruyor galiba

Bende de su gibi şeffaf kokusuz bir akıntı vardı ama 8 gün kala erken sanki biraz daha sabredin 3 4 gün sonra test yaparsınız olmadı
Hiç test yapmadım bkac aydır ilk denedgm ay yapmıştım üzüldüğüm için yapmıyorum sancı değişik geldiği için ve yoğun calistm bu ay o yüzden umitlendm biraz açıkçası

bel ve kasık ağrım vardı, belim ağrısını fıtık oldugu için ona yormuştum:)

Bende de aynı şeyler var bir de kahve bir şey peçeteye geldi ağrıdan sonra ondan sonra beyaz sümüksü kanıtı şimdi de su gibi akıntı geliyor

Bende de aynı şeyler var bir de kahve bir şey peçeteye geldi ağrıdan sonra ondan sonra beyaz sümüksü kanıtı şimdi de su gibi akıntı geliyor
Umarım vardır bugün de belime anlık ağrılar giriyor akıntı da devam ediyor ama bilemiyorum

Sonucunuzu bekliyor olacağım

Aynilari bende de var ikinci bebek için bekliyorm tutar mı bilmiyorum ilkinde tam hatırlamıyorum ama su gibi akıntı yoktu sanki

Bendede olmuştu bıçak gibi ağrı giriyordu adetime 15 gün vardı ağrıları yaşadığımda bir süre sonra geçti adetime üç gün kala tekrar ağrı girmeye başladı adet günü gittim test yaptım 351 beta değerim cikmiti hamile olduğumu öğrenmiştim şuan 15+4 haftaligim

Aynilari bende de var ikinci bebek için bekliyorm tutar mı bilmiyorum ilkinde tam hatırlamıyorum ama su gibi akıntı yoktu sanki
Belimde farklı sancılar oluyor ayni anda öyle akıntı da yaşadım bilmiyorum artık inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…