Belirtiler var ama test negatif yardımm

Pam35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
250
89
28
27
Kızlarr 30 ocak adet başladı 3 şubat bitti ve 7.8.9 şubat yumurtlama 10 da çatlama oldu ovulasyon kullandım ve bugün yani 12.gün kan testi negatif pozitif e dönüşme ihtimali nedir adetime de 12 gün var normalde kafam karıştı

Olsa da çıkmaz ki daha çok erken zaten yumurta catyali 2 gün olmuş dölleme olsa bile dollemeden en az 10 gün sonra falan çıkar sonucun

Olsa da çıkmaz ki daha çok erken zaten yumurta catyali 2 gün olmuş dölleme olsa bile dollemeden en az 10 gün sonra falan çıkar sonucun
Canımm 10 şubat çatladı 22 şubat kan testi negatif yanlış yazmışım galiba

Canımm 10 şubat çatladı 22 şubat kan testi negatif yanlış yazmışım galiba
Aynen 10. Gün çatladı 12. Gün kan verdim diyince öyle anladim aslında çıkması lazım üzerinden 12 gün geçmiş ama yine de bekle biraz daha çünkü 2 gün arayla kan verip pozitif gören çok kişi var

İnşallah canım ya benim adetime de 12 gün var daha erken yumurtladım bu ay bilmiyorum inşallah pozitif olur belirtilerim var ama

Çok erken canım benim kardeşimin kariisi da hamile onun belirtileri ikinci haftada başladı adetine dört gün kala testi pozitif çıktı biraz bekle bu arada benim adet tarihimde aynı seninle bende bugün hastahaneye gittim progesteron için kan verdim tüm sonuçlar artık normal baklim yumurtlama olmuşsa ben de hamile olabilir im

Ya bugün çatlamadan sonra 12.gün ama

10 Şubat catlama olduysa 24 subat regl olmaniz lazim

İnşallah canım ya benim adetime de 12 gün var daha erken yumurtladım bu ay bilmiyorum inşallah pozitif olur belirtilerim var ama
Daha erken dur bakalm inşallah gonlunce olsun herşey ama dediğim gibi daha çok erken bazı şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…