Adetleriniz düzenli mi bu kadar belirtiye negatif çıktıysa başka bir sey olabilir mi?Merhaba arkadaşlar. Bir aydır adet olmuyorum. Tes yaptırdım negatif çıktı ayriyeten kendim gebelik testi aldım oda negatif. Fakat vücudumdaki diğer belirtiler üç aylık hamile gibiyim. Göğüslerimden de sıvı geliyor.
Çok yiyorum, çok uyuyorum. Yani hamilelikte olması gereken bütün belirtileri yaşıyorum. Ne dersiniz sizce hamile miyim ?
Niye kan testi vermiyorsunuz? En dogrusu o.Merhaba arkadaşlar. Bir aydır adet olmuyorum. Tes yaptırdım negatif çıktı ayriyeten kendim gebelik testi aldım oda negatif. Fakat vücudumdaki diğer belirtiler üç aylık hamile gibiyim. Göğüslerimden de sıvı geliyor.
Çok yiyorum, çok uyuyorum. Yani hamilelikte olması gereken bütün belirtileri yaşıyorum. Ne dersiniz sizce hamile miyim ?
İlk defa bu kadar gecikti normalde düzenliAdetleriniz düzenli mi bu kadar belirtiye negatif çıktıysa başka bir sey olabilir mi?
Kan testi yaptırdım negatif çıktı.Niye kan testi vermiyorsunuz? En dogrusu o.
Kadın doğumada gittim ultrasonda bişey çıkmadı ama 2 hafta geçtiğinde gittim şuan 1 ay oldu.Mutlaka bir kadın doğuma gidin hem kan testi verirsiniz hem de hormonlarınıza bakar,göğsünuzden sıvı geldiğini de mutlaka soyleyin
Tekrar gitmeniz gerekiyor gebelik yoksa regl icin ilaç kullanırsınızKadın doğumada gittim ultrasonda bişey çıkmadı ama 2 hafta geçtiğinde gittim şuan 1 ay oldu.
Diş gebelik ola bilirmi acaba. Siz en iyisi guzel bi muaine olun ablacim. Gogusunuzden sivi gelmesi normalmi bilmiyorum.Kan testi yaptırdım negatif çıktı.
Teşekkür ederim bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden iki hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum iki haftalıkken girdim ya ultrasyona o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum prolaktinim 11 çıktım oda ümitlendiriyor beni bazen htc değerin düşükse o yüzden çıkmaya biliyormuş kan testi inşallah gebeyimdirTekrar gitmeniz gerekiyor gebelik yoksa regl icin ilaç kullanırsınız
Adetleriniz düzenli mi bu kadar belirtiye negatif çıktıysa başka bir sey olabilir mi
İnşallah değildir bide yüzümde kahverengi lekeler çıktı bide karnım sen sert dokundugum zamanda sertleşiyor geriliyor siz hamileykende böylemiydi acaba ve 2 gündüzde kuyruk sokumum agrıyor bütün belirtiler var anlamadım gittiAdetleriniz düzenli mi bu kadar belirtiye negatif çıktıysa başka bir sey olabilir mi?
Teşekkür ederim tamam tekrar bi gidelim bakalımTekrar gitmeniz gerekiyor gebelik yoksa regl icin ilaç kullanırsınız
Teşekkür ederim bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden iki hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum iki haftalıkken girdim ya ultrasyona o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum prolaktinim 11 çıktım oda ümitlendiriyor beni bazen htc değerin düşükse o yüzden çıkmaya biliyormuş kan testi inşallah gebeyimdir
Teşekkür ederim bebeğim olsun çok istiyorum o yüzden iki hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorum iki haftalıkken girdim ya ultrasyona o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum prolaktinim 11 çıktım oda ümitlendiriyor beni bazen htc değerin düşükse o yüzden çıkmaya biliyormuş kan testi inşallah gebeyimdir
Teşekkür ederim tamam tekrar bi gidelim bakalım
İnşallah öyledirBenimde bugün aşılamanın 9.günü bugün midemde yanma kasıklarımda batma ve sürekli bişeyler yemek istiyorum kokulara karşıda hassasiyetim var ya nolur bebeğimin belirtileri olur bunlar siz ne dersiniz
Aslında öyle sıvı gelmiyor yine burda okumuştum sanırım meme ucundaki kabarcıkları sıktıgında yag geliyorsa hamilesin demişti bi hanfendi bende sıktım önce beyaz sonra sıvı gibi geldi çok azDiş gebelik ola bilirmi acaba. Siz en iyisi guzel bi muaine olun ablacim. Gogusunuzden sivi gelmesi normalmi bilmiyorum.
Gebelikte lekelenme başliyor ben henuz yaşamadım ama bir gerginlik var gaz sıkışmasından kaynakli çok yaşadım kuyruk sokumu son zamanlarda artti popoya kadar belirtileri pskolojik yaşamadiginiza eminseniz yarin sabah tekrar kan verin belki gec dollenme olmuşturİnşallah değildir bide yüzümde kahverengi lekeler çıktı bide karnım sen sert dokundugum zamanda sertleşiyor geriliyor siz hamileykende böylemiydi acaba ve 2 gündüzde kuyruk sokumum agrıyor bütün belirtiler var anlamadım gitti
Teşekkür ederim evet haklısın geç döllenmiş olabilir inşallah gebeyimdir belirsizlik delirtiyor beniGebelikte lekelenme başliyor ben henuz yaşamadım ama bir gerginlik var gaz sıkışmasından kaynakli çok yaşadım kuyruk sokumu son zamanlarda artti popoya kadar belirtileri pskolojik yaşamadiginiza eminseniz yarin sabah tekrar kan verin belki gec dollenme olmuştur
Inşallah gebesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum Allah hayırlì sağlikli evlatla nasip etsinTeşekkür ederim evet haklısın geç döllenmiş olabilir inşallah gebeyimdir belirsizlik delirtiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?