niker Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2013 97 1 6 İstanbul 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi niker #1 6 haftaları bitirip 7.haftaya giriyorum fakat belirtilerim azaldı hatta yok gibi,sizce endise edilcek bi durum varmı
6 haftaları bitirip 7.haftaya giriyorum fakat belirtilerim azaldı hatta yok gibi,sizce endise edilcek bi durum varmı
niker Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2013 97 1 6 İstanbul 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi niker #2 yardım eden fikir verebilen yokmu dostlar
canbebekds Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 1.228 943 123 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi niker #3 Tabiki yok canım..:)) telaş etme.. Ben hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan doğurdum.. Şanslısın işte , daha ne istiyorsun..
Tabiki yok canım..:)) telaş etme.. Ben hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan doğurdum.. Şanslısın işte , daha ne istiyorsun..
niker Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2013 97 1 6 İstanbul 9 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi niker #4 canbebekds .!.: Tabiki yok canım..:)) telaş etme.. Ben hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan doğurdum.. Şanslısın işte , daha ne istiyorsun.. Genişletmek için tıkla... Gercektenmi ben evhamlıyım biraz belirti yok dedimdemin kasıgımda bi yanmaoldu :) cok tesekkur ederim canım umarımhersey yolundadır Allah ın izniyle..
canbebekds .!.: Tabiki yok canım..:)) telaş etme.. Ben hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadan doğurdum.. Şanslısın işte , daha ne istiyorsun.. Genişletmek için tıkla... Gercektenmi ben evhamlıyım biraz belirti yok dedimdemin kasıgımda bi yanmaoldu :) cok tesekkur ederim canım umarımhersey yolundadır Allah ın izniyle..
alaimisemaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2013 1.705 1.072 133 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi niker #5 Tatlim benim de ilk haftalar yoktu yedinci haftadan sonra ara ara midem bulanmaya başladı. Gebelik Testi pozitifse ille de bir şey hissedeceksin diye bir şey yok. Çok evham edersen günlerin sıkıntıyla geçer. Hamileliğin keyfini çıkar vesselam
Tatlim benim de ilk haftalar yoktu yedinci haftadan sonra ara ara midem bulanmaya başladı. Gebelik Testi pozitifse ille de bir şey hissedeceksin diye bir şey yok. Çok evham edersen günlerin sıkıntıyla geçer. Hamileliğin keyfini çıkar vesselam