- 28 Temmuz 2025
- 16
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi beyazkelebek111
-
İki testte de görüyo musunuzıkıncı çizgi hafif belli canım 2 gün sonra tekrarla yada kan ver bence hayırlısı olsun
İki testte de görüyor musunuz pekisilik bi çizgi görüyorum testi bir kaç gün sonra tekrarlayın
varla yok arası bı çizgi gördüm ikisindede ne kadar var adete?İki testte de görüyo musunuz
2 gün var ama göğüslerim damarlı damarlı rengi değişik ağrılı ve belimin tam ortasındaki ağrı beni çok yorduvarla yok arası bı çizgi gördüm ikisindede ne kadar var adete?
kan testi verın olmadı aile hekiminde anlaşılır2 gün var ama göğüslerim damarlı damarlı rengi değişik ağrılı ve belimin tam ortasındaki ağrı beni çok yordu
Teşekkür ederim sağolun bi kaç gün daha bekleyim de veriyim en iyisikan testi verın olmadı aile hekiminde anlaşılır
ben mor olanda gördüm sanırım awox en doğru sonucu o veriyordur. Diğerinde çekim açısından dolayı net göremiyorumİki testte de görüyor musunuz peki
Bugün awox deniyim o zaman kan testi verdim ama 4 gün önce negatifti suan tekrar vermek için cesaretim yok bide erken davranmışta olabilirim bilemedimben mor olanda gördüm sanırım awox en doğru sonucu o veriyordur. Diğerinde çekim açısından dolayı net göremiyorum
Testi çok batırmış olabilir misin idrara. Aşırı sararmış. Silik bir iz var gibi ama bence sabah ilk idrarla yap.Dayanamadım şimdi awox ile test yaptım bakar mısınız yine silik görüyorum farklı bi kere de nimo da yakaladım ve days doctor bu yaptığım awox
Yok hayır 10 saniue tuttum sadece zatenTesti çok batırmış olabilir misin idrara. Aşırı sararmış. Silik bir iz var gibi ama bence sabah ilk idrarla yap.
Bende test yaparken bir tanesini süre olarak değil seviye olarak fazla batırmıştım böyle sararmıştı sonra dağılmıştı görüntü. O yüzden sordumYok hayır 10 saniue tuttum sadece zaten
Anladım yok ama test çubuğunda belirtilen kısım kadar batırdım ama belki idrar yoğunluğundan olabilir bugün su içmeyi ihmal ettim bide görüntü kaybolmadı testi atmadım silik çizgi duruyorBende test yaparken bir tanesini süre olarak değil seviye olarak fazla batırmıştım böyle sararmıştı sonra dağılmıştı görüntü. O yüzden sordum
Anladım yok ama test çubuğunda belirtilen kısım kadar batırdım ama belki idrar yoğunluğunda olabilir bugün su içmeyi ihmal ettim bide görüntü kaybolmadı testi atmadım silik çizgi duruyor
Sabah yaptınız mı tekrar testAnladım yok ama test çubuğunda belirtilen kısım kadar batırdım ama belki idrar yoğunluğundan olabilir bugün su içmeyi ihmal ettim bide görüntü kaybolmadı testi atmadım silik çizgi duruyor
Yok yapmadım elimde test kalmamış yarında beklenen adet günümSabah yaptınız mı tekrar test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?