Göbek deliği ve çevresi gaz ağrısı canım aklında bulunsun. Kimyonlu limonlu çay yap kendineBir kaç gündğr bende öyleydim
Bulantılar harıcı belirtılerım az az devam ediyor
Gogus hassasiyetim azaldı birde
Ama iki gündür karnım kaskatı sanki
Bel ağrısıyle birlikte göbek deliğimde ağru var
Yarın gıdıcem randevusuz girebılırsem girşcem
Gşremezsem en yakın zamana alıcam tarıhı
Çok şişim yaGöbek deliği ve çevresi gaz ağrısı canım aklında bulunsun. Kimyonlu limonlu çay yap kendine
23 ne randevu aldım canımBenim de 9. haftada bulantılarım kesilmişti. Zaten çok da aşırı yoğun değildi. Haftadan haftaya belirtiler değişebiliyor. Biri geçerken yeni bir başkası başlıyor. Karnım şişmişti başlarda sonra indiğini hissettim ben de korkmuştum, ultrasona girme aralığı uzayınca hemen benim de endişelerim artıyor. Ayrıca acilde eğer ultrason olduğu halde bakmıyorlarsa bu çok saçma. Bir pazar günü çok korkmuştum bir şey oldu diye. Hem de kanamam olmadığı halde. Saçma bir şeydi belki ama pazartesiyi bile bekleyememiştim. Kadın doğum hastanesinin aciline gittim ve hiç bekletmeden almışlardı beni, hemen bakmışlardı ultrason ile. Çoğu hastanenin acilinde ultrason olmadığı için bakmıyolar. Ama varsa bakmamaları çok yanlış. Fakat Allah korusun kötü bir şey olsa sanmıyorum ki göğüs hassasiyeti, ağrıları hemen geçsin. Mesela adet olmadan 1 hafta önce göğüslerde hassasiyet olur genelde, adet olunca bir kaç güne o hassasiyet ve şişlik iner. Daha bebek karnındayken, adet bile olmamışken, kanaman yokken sanmıyorum ki bir şey olmuş olsun da hemen belirtilerin geçsin. Kaldı ki bebeğin kalbi durduğunda kimse hissetmiyor. Öyle olsa hemen hissedilirdi. Anca bir sonraki kontrolde anlaşılıyor. Ama gebeyken kafayı rahatlatma olayı önemli. İnsan takıyor da takıyor. Gidin tabi doktora iciniz rahat etsin.
Bebegım iyi olacaksa nen onada razıyım canımbenimde azaldi belirtiler ama bulanti var agzimda tat yok aci tat var bunlar kaldi .bende korkuyorum ya kalbi durursa die nerden anlicaz ki .ama seni cok merak ettim bulanti gecse keske ya cok zor
Ben iki kez devlet hastanesinin acillerine gittim farklı hastaneler. İkiside vajinal ultrasonla bakmak istedi ben istemeyince de kovmaktan beter ettiler beni.Aklıma geldi ama acaba alttan muayne etmek ister mi diye tereddüt ettim .
Ülkede geröekten büyük hastane ve sağlık sorunu var
Canım ultrasonda çok yararlı değil aslında (sık yapılması) evimizde olsa (bizim evde var) sürekli bakarız. Ben dayanamıyorum acaba büyüdümü nasıl diye tam aşağı inip açıcam cihazı sonra diyorum yapma :) 2-3 gündür deli bir kasık ağrım var paZartesi doktora gitcem diye sabrediyorum. Allah göstermesin kötü birşey olsa bile anlayıp gidemem bu sefer kendimi kötü hissederim.Bazen diyorum ki evde bı ultrason bulunsa ne iyi olur aç kalp atışı var mı bak kapat .
Canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur inşallahBenim belirtiler tam gaz devam ederken, daha sabah bulantim olmusken o gun bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Ins senin de tam tersidir. Insanin elinde degil evham yapmak ama olacak olanin onune gecilemedigine gore stres yapip karnindakini de huzursuz etmemek en iyisi.
bnm ilk dusuk ole olmustu bulantilarim pat diye kesilmisti dra gitmeden 1 hafta once gittigimde kalbi durmustuİyi günler kızlar
10+4 hamileyim , 6 . haftadan beri başlayan çok yoğun bulantılarım vardı fakat 8. haftada hepsi kayboldu
Yani şu an 10 haftalığım ama zerre Mide bulantım yok ve Karnımda şişlik hissediyorum gaz var gibi hep gergin ve şiş birden belirtileri bu kadar kısa sürede bu kadar yoğunken kaybolması normal mi ? Lütfen yardımcı olun 2 hafta sonra kontrolüm var endişeleniyorum ve göğüs hassasiyetim de o kadar yok yani eskiye nazaran çok az
kanamam yok ama korkuyorum
Belirtilerin birden kaybolması çocuğun kalbi durduğunda gerçekleşebiliyormuş ve kanama olmayabiliyormuş
Umarım kendimi dolduruyorumdur
Baş dönmem göz karartılarım halsizliğim devam ediyor
İştahım çok arttı
Ama korkuyorum işte
Özelde muayne olduğum içinde çok yoğun
Randevusuz gitme şansım yok yani
ne salaklar var ya bnm belirtiler bitti kanama olmadi randevum oolmasaydi heralde vucud kendi kendine atmaya calisaktiCanım gittim kanaman yoksa bakamam dedi doktor müsvettesi
Yüklendiğim sinirle geri döndüm
Canım cuma gunu randevum varbnm ilk dusuk ole olmustu bulantilarim pat diye kesilmisti dra gitmeden 1 hafta once gittigimde kalbi durmustuistersen randevuyu bekleme
Canım bulantılatım vs gerı gldine salaklar var ya bnm belirtiler bitti kanama olmadi randevum oolmasaydi heralde vucud kendi kendine atmaya calisakti
sizin ki yasiyordur insallah yine kotu dusunmeyin
cok sukurCanım cuma gunu randevum var
Ama 3 gundur bulantılarım gerı geldı :)
Allah yavrularımızı uzun ömürler versin inşallahcok sukur
cok sevindim
aminnnnAllah yavrularımızı uzun ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?