Belirtilerin kaybolması

Göbek deliği ve çevresi gaz ağrısı canım aklında bulunsun. Kimyonlu limonlu çay yap kendine

benimde azaldi belirtiler ama bulanti var agzimda tat yok aci tat var bunlar kaldi .bende korkuyorum ya kalbi durursa die nerden anlicaz ki .ama seni cok merak ettim bulanti gecse keske ya cok zor

Benim de 9. haftada bulantılarım kesilmişti. Zaten çok da aşırı yoğun değildi. Haftadan haftaya belirtiler değişebiliyor. Biri geçerken yeni bir başkası başlıyor. Karnım şişmişti başlarda sonra indiğini hissettim ben de korkmuştum, ultrasona girme aralığı uzayınca hemen benim de endişelerim artıyor. Ayrıca acilde eğer ultrason olduğu halde bakmıyorlarsa bu çok saçma. Bir pazar günü çok korkmuştum bir şey oldu diye. Hem de kanamam olmadığı halde. Saçma bir şeydi belki ama pazartesiyi bile bekleyememiştim. Kadın doğum hastanesinin aciline gittim ve hiç bekletmeden almışlardı beni, hemen bakmışlardı ultrason ile. Çoğu hastanenin acilinde ultrason olmadığı için bakmıyolar. Ama varsa bakmamaları çok yanlış. Fakat Allah korusun kötü bir şey olsa sanmıyorum ki göğüs hassasiyeti, ağrıları hemen geçsin. Mesela adet olmadan 1 hafta önce göğüslerde hassasiyet olur genelde, adet olunca bir kaç güne o hassasiyet ve şişlik iner. Daha bebek karnındayken, adet bile olmamışken, kanaman yokken sanmıyorum ki bir şey olmuş olsun da hemen belirtilerin geçsin. Kaldı ki bebeğin kalbi durduğunda kimse hissetmiyor. Öyle olsa hemen hissedilirdi. Anca bir sonraki kontrolde anlaşılıyor. Ama gebeyken kafayı rahatlatma olayı önemli. İnsan takıyor da takıyor. Gidin tabi doktora iciniz rahat etsin.

23 ne randevu aldım canım
Sma acılde ultrasonları ve zamanları oldugu halde bakmadılar
Kaldı ki cok kotu udıtmustum ve ıllakı bebegımde etkılenebılırdı
Allah düşüncesiz insanların eline düşürmesin bizi
Ayıracagı bes dakıka var yok

benimde azaldi belirtiler ama bulanti var agzimda tat yok aci tat var bunlar kaldi .bende korkuyorum ya kalbi durursa die nerden anlicaz ki .ama seni cok merak ettim bulanti gecse keske ya cok zor
Bebegım iyi olacaksa nen onada razıyım canım

Valla bu kadar evham hiç iyi değil bende 11.haftalık hamileyim ilk haftalar bulantılar sık idrara çıkma kramplar ağrılar kahverengi lekelenmeler vs. Bir sürü şey vatdı ama şimdi çok rahatım hiç hamile değil gibiyim herşeyi yiyio içiyor günümü geçiriryorum başlarda bişey mi oldu filan dedim ama yok böyle yaşanmıyot rahat olun Allah ne dilerse o sizin elinizde olan birşey yok kendinize iyi bakın içinizi ferah tutun her hamilelik kendine özel ve günü gününe tutmaz annelerinize sorun benin annemde bir hamile kaldığımı birde doğurduğumu bilirim der hep çok rahat geçmiş ne bulantı ne kusma hiç bikmezdim bana çekmişsin diyor şükredin güzel şeyler düşünün inş sağlıkla kucağımıza alırız

Bazen diyorum ki evde bı ultrason bulunsa ne iyi olur aç kalp atışı var mı bak kapat .

Benim belirtiler tam gaz devam ederken, daha sabah bulantim olmusken o gun bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim. Ins senin de tam tersidir. Insanin elinde degil evham yapmak ama olacak olanin onune gecilemedigine gore stres yapip karnindakini de huzursuz etmemek en iyisi.

Aklıma geldi ama acaba alttan muayne etmek ister mi diye tereddüt ettim .
Ülkede geröekten büyük hastane ve sağlık sorunu var
Ben iki kez devlet hastanesinin acillerine gittim farklı hastaneler. İkiside vajinal ultrasonla bakmak istedi ben istemeyince de kovmaktan beter ettiler beni.

Bazen diyorum ki evde bı ultrason bulunsa ne iyi olur aç kalp atışı var mı bak kapat .
Canım ultrasonda çok yararlı değil aslında (sık yapılması) evimizde olsa (bizim evde var) sürekli bakarız. Ben dayanamıyorum acaba büyüdümü nasıl diye tam aşağı inip açıcam cihazı sonra diyorum yapma :) 2-3 gündür deli bir kasık ağrım var paZartesi doktora gitcem diye sabrediyorum. Allah göstermesin kötü birşey olsa bile anlayıp gidemem bu sefer kendimi kötü hissederim.

Canım çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur inşallah

bnm ilk dusuk ole olmustu bulantilarim pat diye kesilmisti dra gitmeden 1 hafta once gittigimde kalbi durmustu istersen randevuyu bekleme

Canım gittim kanaman yoksa bakamam dedi doktor müsvettesi
Yüklendiğim sinirle geri döndüm
ne salaklar var ya bnm belirtiler bitti kanama olmadi randevum oolmasaydi heralde vucud kendi kendine atmaya calisakti
sizin ki yasiyordur insallah yine kotu dusunmeyin

ne salaklar var ya bnm belirtiler bitti kanama olmadi randevum oolmasaydi heralde vucud kendi kendine atmaya calisakti
sizin ki yasiyordur insallah yine kotu dusunmeyin
Canım bulantılatım vs gerı gldi
Cuöa gubude kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…