Belirtilerinin ne kadar sürdü

gkmr2341

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
488
159
18
30
Arkadaşlar merhaba bu ay yumurtlama günü öncesi sonrasını hep değerlendirdik ve şuan adetime 10gun var ara ara kaskk ağrısı oluyor bacagima vuruyor yada şiddetli bel agrisi oluyor. Ama sürekli değil
Size sormak istediğim sizin bu ağrılarınız ne akdar sürdü ve tüm gün devam eden ağrılar miydi lütfen yardımcı olun

Sizi üzmek istemem ama benim de adetten yaklaşık 11-12 gün önce çok felaket bel ve sırt ağrım vardı… normalde reglim yaklaşırken hayatta sırtım ve belim ağrımazdı. Burda yazılan belirtileri okuyordum ve epey bir ümitlendim.. üstüne 4 gün gecikmem oldu. Ben hamile olduğumu zannettim. Fakat 3 gün önce regl oldum.. ve hayal kırıklığına uğradım… demem o ki bazı şeyler psikolojik olabilir. Umarım siz hamilesiniidir …

Aynı süreçteyiz :) Bende de sabırlı bir bekleyiş ve aynı şekilde kasık ağrısı batma iğnelenme tarzı bacağa sızı gibi vuran bir ağrı. Gebelik belirtisi bunlar canım inşallah neticesi güzel olsun güzelce tutunsun. Stres yapmadan güzel şeyler düşünerek beklemek lazım. İnşallah kimyasal gebelik falan olmadan beta sonuçlarımızı alırız.

Umarım sizde en kısa sürede güzel haberler alırsınız. Yani yeni denemeye başladık şuan öyle stres yapacak bir süreçte değilim ama ilk kez böyle şeyler oldu

Sizin kaç gün var ve bu belirtiler hergun oluyor mu uzun sürüyor mu. Mesela benim dün belim çok ciddi ağrı vardı bugün iyiyim ara ara kasıkta bacağa vuran bir ağrı var o kadar sizde nasıl

Sizin kaç gün var ve bu belirtiler hergun oluyor mu uzun sürüyor mu. Mesela benim dün belim çok ciddi ağrı vardı bugün iyiyim ara ara kasıkta bacağa vuran bir ağrı var o kadar sizde nasıl
Kimisinin hiç belirtisi olmuyor belirtisi olmayan anne adayları seni pek anlamaz psikolojik der fakat 2 kere düşük yaşadım ikisinde de bu şekilde belirtilerim oldu. 2 düşük 1 kimyasal gebelik 1 düşüğüm 9 haftalık kalp durması diğer dış gebelik. Adet tarihime 6 gün var. Dış gebelikte mesela bir tarafta patlayacak gibi bir şişlik hissi oluyor merak edenler için yazayım ben o belirtimin peşine düşerek tüp aldırma operasyonuna gerek kalmadan iğneyle kurtuldum. Şuan çok şükür hafif batma bacağa vuran hafif ağrı kasıkta batma gerilme hissi var. tutunma zamanları bende hep olan belirtiler. Yalnız regl tarihini geçmek şu açıdan önemli çoğu kimyasal gebelik regl tarihinden 1 2 gün önce sona eriyor. Regl tarihini geçen bir gebelik iyiye işarettir betası da 2 günde 1 2ye katlıyorsa daha ne olsun :) Sadece testte çift çizgiyi görmek yeterli olmuyor benim için. Testte çift çizgiyi görmek istiyorsan yumurtlama tarihinden 7 10 gün sonra gösteren erken gebelik testleri var o günü tamamlayıp yapabilirsin.

ara ara oluyor bu belirtiler asla sürekli değil. Süreklilik arz eden durumları zaten ciddiye almak lazım. şişme patlayacak gibi bir his mesela bunlar ciddidir. Senin belirtilerin gayet normal. Ağrıların sürekli olması özellikle reglye yakın kimyasal gebelik işaretcisi olmuştu bende. Kasık bel ağrısı şiddetlenmişti testte çift çizgiyi gördükten hemen sonra kanamam oldu tutunamadan sona erdi anlayacağın.

İnşallah sizfe sağlıkla kucağınıza alirsiniz guzel haberler alabilriz ya açıkçası adetime 10 gün var acaba çok erken mi diyorum test yapmakta istemiyorum adeti beklemek istiyorum. Sadece belirtiler kafamı karıştırıyor bazı kişiler adete jadar ağrı çekiyoruz diyorlar benim şuan öyle bişey yok ara ara gelip giden ağrılar var sadece. İstemsiz bir şekilde umutlanmaya başladım
Test yaparsanız sonucu paylaşın merak ettim

Peki buna grilar şiddetli mı yoksa sadece hissediyor musunuz mesela benim kötü değil ama kasığımda belimde o ince diziyi hissediyorum sadece

Bence umutlu bakmak umutlu düşünmek en güzeli inşallah sonuçta senin için çok güzel olur. Her şeyin hayırlısı olsun öncelikle elbette. Bundan önceki tecrübelerimde kendimi çok kasıyor üzerine aşırı kafa yoruyordum bugüne kadar sükunetle geldim ama yine merakla forumda yazılanları okumaya geliyor insan. Ama eskiden daha fazla yapıyordum şimdi onun yerine kitaplarla vakit dolduruyorum çünkü haklısın şu ara sana vakit geçmek bilmez. Reglye 10 gün kala test sonuç vermez tek çizgiyi görür bu defa belki olan gebeliğin esnasında üzülürsün seni daha olumsuz etkiler. Benim önerim asla umutsuz düşünme netice olumsuz olacaksa zaten olacaktır ama olumlu olursa gebeliğinde yok yere vücudunda stres hormonunu yükseltmiş olursun. Zor olsa da birlikte regl tarihimiz için gün sayalım en azından 2 3 gün kalaya kadar sabret o zaman erken gebelik testi yaparsın.

Peki buna grilar şiddetli mı yoksa sadece hissediyor musunuz mesela benim kötü değil ama kasığımda belimde o ince diziyi hissediyorum sadece
Normal bu belirtiler gebelik belirtisi. Ben de ilaveten reglye yakınlaştıkça koku duyusunda artış olmuştu.

Ya inan ki bana umut yüklediniz sanki ya öyle bişey ki dusunmeyecem dedikce insan daha düşünmeye başlıyor bilmiyorum farklı bir his var böyle bişey hissedilir mi bilmiyorum ama yumurtlama günü ilişkiden sonra benim kalkbim duracak gibiydi tüm gece heyecandan uyuyamadım şimdi bu hafif ağrılarda eklenince farklı düşünmeye başlıyor insan :) sizin adete az var güzel sona çabucak kavuşursunuz inşaallah benim için beklemek zor olacak

Hissediliyor benim bildiğim bir şey bu hissediliyor. Kimi insan hiç hissetmiyor ve hissedenlere haklı olarak nasıl olur ya hiç belli olmaz diyor. Ama ben hissettiklerimin sonunda hep bir yere vardım neticeler hoş olmadı ama sonuçta ben haklıymışım. Bunda da haklı olmaktan ziyade sonucunun güzel olmasını sağlıkla gelişmesini tutunmasını diliyorum bu yüzden. Sağlıkla gelişip ilk olarak bize çift çizgiyi göstersinler inşallah Hem de senin gibi ilk yumurtlama günümde başladı belirtilerim çok ilginç bir şekilde kasıkta hafif hafif batma minnoş minnoş iğnelenme gerilme hissi ile "ne oluyor ya bir tuhaflık var" dedim. Sonra devam etti.

Ya desenize hemen hemen belirtiler aynı insaallah dediğiniz gibi sonuç güzel olur peki bu süreçte akintiniz var mıydı

Yumurtlama günü oldu belirgin daha sonra hafif hafif akıntı şeffaf oldu ara ara oluyor bu doğru bir belirti.

Kimyasal gebelik belli bir değerden sonra düşüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…