Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrole gittiniz mi keseyi kalp atışını duyduysanız sorun yoktur bence herkesde belirti olmuyor ki olmaması daha iyi bence benim daha bulantılarım yeni başladı meselaKızlar merhaba,
Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?
Siz kaç haftalıksınız acabaKontrole gittiniz mi keseyi kalp atışını duyduysanız sorun yoktur bence herkesde belirti olmuyor ki olmaması daha iyi bence benim daha bulantılarım yeni başladı mesela![]()
7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyinSiz kaç haftalıksınız acaba
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız7 haftalık benimde geç döllenme olmuş 2 hafta geride ama herşey yolunda çok şükür benimde bir dış gebelik bir kürtajım olmuştu sizi çok iyi anlıyorum kalp atışı duyulduysa endişe etmeyin![]()
İnşallahÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınızinşallah sizinki de hayırlısıyla tamamlanır
sağlıkla kucağımıza alırız
![]()
Bendeee 7 haftaKızlar merhaba,
Bugün itibari ile 7 haftalık gebeyim. Daha öncesinde 2 düşük yaptım. Hiç belirtimim olmaması normal mi ?
Sizde var mı belirtiler acabaBendeee 7 hafta![]()
Mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim var canım ilk başta yoktu ama bu hafta yoğunlaştıSizde var mı belirtiler acaba