Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ben karnım büyüyene kadar hamile olduğumu anlamadım ne bekirti ne bi değişiklik hiçbir sey yoktu. bir tek kırmızı et midemi bulandırıyordu onun dısında her sey normaldi
belirtiler genelde 6 7 den sonra başlıyor ama belirti görmeyedebilirsin canım öyle olursa rahat bi hamilelik geçirirsin ne güzel benim canım çıktı hamileliğin başından beri belirti görürsen de özellikle 10. Haftadan sonra 3 günde bir belirtilerin gidip gelebilir endişelenme gayet normal belirti bebeğin sağlığını göstermiyor. Sağlıkla büyüsün inşallah
bende 4 haftalığım hiç belirtim yok. sadece çok az kasık ağrım oluyor ara sıra. doktora da gitmedim muayene için hala. beta değerim biraz yükselsin o zaman gidicem
bende 4 haftalığım hiç belirtim yok. sadece çok az kasık ağrım oluyor ara sıra. doktora da gitmedim muayene için hala. beta değerim biraz yükselsin o zaman
Dediğim gibi en güzeli işte bulantı vs olmadan geçmesi yaptığınız yine doğru tabiki ama endişe duymayın her gebe bütün belirtileri yaşayacak diye bişey yok